23e49d38-527e-47da-b26e-9cbeaac3b38a

Dagvoorzitter bijeenkomst

Organisatie in het kort

We begeleiden, inspireren en motiveren voedselaanbieders om hun voedselaanbod gezonder, duurzamer en aantrekkelijker te maken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

2-5 uur in totaal

🗓️

📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Jij kan ervoor zorgen dat de doelgroep écht geïnteresseerd blijft en geïnspireerd naar huis gaat. De soms wat zware kost weet je met humor en flair goed aan elkaar te praten, alleen zó maken we impact

Zoë Verdaasdonk

Zoë Verdaasdonk

Greendish

Projectomschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Greendish werkt veel in opdracht van provincies en gemeenten om de voedselomgeving hier gezonder en duurzamer te maken. We organiseren op 5 juni een ochtend voor deze doelgroep om ze te inspireren maar vooral om ze in actie te laten komen op dit gebied. Er komen inspirerende sprekers en (oud) opdrachtgevers aan het woord en er is veel ruimte om te netwerken, en we zoeken nog een dagvoorzitter. Wij hebben zelf geen kennis en ervaring met het moderaten / faciliteren van een event of het optreden als dagvoorzitter. We werken dus graag samen met iemand die dit al eens vaker heeft gedaan en hier zelf een eigen draai aan kan geven aan de hand van onze wensen

De inhoud van de sessie.

  • Het fungeren als host tijdens de ochtend waar we bij elkaar komen met onze doelgroep.
  • Ondersteuning als facilitator en het bewaken van het overzicht tijdens de deze ochtend.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een dagvoorzitter of workshop facilitator die tijdens een vergadering of event als dagvoorzitter kan fungeren. Benodigd: heeft ervaring met het faciliteren van strategische workshops. Heeft een achtergrond in strategische consulting en/of management.

👨‍👩‍👧‍👧 Workshop Facilitator
🎯 Business Strategy
🧭 Communicatie strategie
Greendish
Greendish

De missie van Greendish.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

De dreigende klimaatverandering en stijgende behoefte aan voedsel motiveert ons de verandering in gang te zetten die nodig is voor de gezondheid van de aarde en onze toekomst. Omdat vaak de gedachte heerst dat duurzaam en gezond eten duur, moeilijk en niet lekker is, laten wij graag zien dat het ook anders kan.
Duurzame en gezonde voeding overal voor iedereen beschikbaar maken. Dat is onze missie. Wij geloven dat we deze grote verandering kunnen realiseren door kleine veranderingen op het bord.

Lees meer