Opmaak van Pitch Deck

Organisatie in het kort

Goede Doelen Advies biedt een vindplaats voor goede doelen die op zoek zijn naar advies, informatie of opleidingen waarmee zij als organisatie kunnen groeien en verbeteren.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Armoede
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met een goede uit neerzetten van onze pitch deck, kunnen wij funding binnenhalen waarmee we de app kunnen doorontwikkelen. Hiermee kunnen we nog meer betekenen voor de gezondheid van mensen met een beperking!

Deny de Jong

Deny de Jong

Goede Doelen Advies

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Symphonic eMotions is een app voor iPad waarmee mensen met een beperking muziek kunnen maken door lichaamsbeweging. Daardoor worden ze gezonder en blijer in hun leven. Wij zijn nog niet tevreden over onze huidige presentatie. Als wij bij investeerders langsgaan willen we een krachtig en aansprekende presentatie doen. Jouw hulp hebben we nodig bij het design!

Wat hebben we nodig?

  • Een set aan kant-en-klare voorbeeldslides die wij vervolgens zelf kunnen inrichten.
  • Het ontwerpen van een pitch deck voor onze organisatie, binnen onze huisstijl.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die een PowerPoint template kan maken binnen de huisstijl van de organisatie, waarin professionele presentaties zelf samengesteld kunnen worden.

🎨 Grafisch Design
🧭 Communicatie strategie
🙌 Pitch & Presentation

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen als logo, huisstijl en lettertypes).
  • Powerpoint geïnstalleerd op onze apparaten.
  • Een eerste draft van de pitch presentatie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Goede Doelen Advies
Goede Doelen Advies

De missie van Goede Doelen Advies.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Castricum

In Nederland is er veel aanbod van adviseurs, opleidingen en ander capacity building voor maatschappelijke initiatieven, maar dit aanbod was tot nu toe moeilijk vindbaar en inzichtelijk. Dit aanbod werd minimaal gedeeld tussen vermogensfondsen en gemeentes. Wij vinden dat deze info voor alle maatschappelijke initiatieven zichtbaar moet zijn, zodat iedere organisatie groeit en verbetert (samen voor meer impact ;)). Daarom is onze website het leven in geroepen. Wij zijn de vindplek met aanbod van adviseurs, cursussen, opleidingen en verwijsplatforms, voor maatschappelijke organisaties.

Lees meer