0e6b75fe-6b54-4762-b033-5084f0086ac1

Coronainitiatief: Animatie

Organisatie in het kort

Iedereen merkt dat het zorgsysteem steeds zwaarder belast raakt en dat mensen in andere vitale beroepen als productiewerk of in de voedselindustrie hun eigen gezondheid op het spel zetten om voor anderen te zorgen. We willen saamhorigheid nog sterker maken en laten voelen dat we als samenleving sterk staan en ontzettend dankbaar zijn.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie
💛 Educatie
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

35-50 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 5-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Help in deze gekke tijden van crisis een steentje bij door deze 'Say Thanks' app onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk mensen.

Hugo Melis

Hugo Melis

Glamorousgoat

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

'Say thanks' is een mobiele app waarmee mensen vanuit huis een persoonlijke boodschap kunnen delen met medewerkers in vitale beroepen. Wanneer je je aanmeldt in de app kun je een video opnemen voor iemand waar je mee gematcht wordt op basis van beroepsgroep om te bedanken. Je kiest deze beroepsgroep zelf en kunt vervolgens een persoonlijke boodschap opnemen. De app is op vrijwillige basis ontwikkeld door app-ontwikkelaar Glamorous Goat en wordt gratis beschikbaar gesteld in de app-store en play-store.
We willen hiermee bereiken dat iemand die de afgelopen weken hard heeft gewerkt, uitgeput is van de crisis door middel van het openen van de app weer even vernieuwde energie krijgt en de kracht heeft om weer door te zetten.

Wat hebben we nodig?

  • Een 2D animatie binnen de huisstijl van ons merk.
  • Opgeleverd in een video format bruikbaar voor websites en andere social media kanalen.
  • Een animatie die op een simpele manier de functionaliteit van de app uitlegt.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een animator die een verhaal visueel kan vormgeven, en dit kan vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen met het aanscherpen van het verhaal.

🎞 Animatie

Wat hebben we al?

  • Globale content/storyline voor de animatie
  • Huisstijl (logo, kleuren, lettertypes)
  • Doelgroepomschrijving

Waarom is dit project van waarde?

We merken allemaal dat het zorgsysteem overbelast raakt. Artsen en verplegers zijn oververmoeid. Productiemedewerkers en mensen in de voedselindustrie zetten hun levens op het spel voor de welzijn van de maatschappij. Met deze app willen we de saamhorigheid tonen en de dankbaarheid en waardering uiten voor deze groep mensen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Glamorousgoat
Glamorousgoat

De missie van Glamorousgoat.

💡Innovatie
📍Oisterwijk

Glamorous Goat heeft een simpele missie. We bouwen apps die een plekje waard zijn op je smartphone. Apps die hoog scoren op gebruiksvriendelijkheid en er lekker uitzien.

Lees meer