f2accd28-3f44-44db-a0ba-f60e15c800c5

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

Onze visie: een duurzame toekomst voor zowel vrouwen met een afstand tot werk als kleine mode-/lifestylemerken in Amsterdam.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met een helder marketingplan help je mee GildeLab op de kaart te zetten en help je ons de kloof te overbruggen naar toekomstig werk voor onze vrijwilligers.

jenny Sinton

jenny Sinton

GildeLab

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn een gepassioneerd team, maar missen de tijd en kennis van dit deel van het bedrijf. Om de vrijwilligers on the job te kunnen trainen, hebben we een continue stroom van productiewerk nodig. We moeten daarom meer bekendheid geven aan onze diensten voor textielproductie. We zijn afhankelijk van partnerschappen en vriendschappen, daarom willen we bewustzijn en interesse opbouwen voor wat we doen en verdere samenwerkingspartnerschappen en vriendschappen met een lange levensduur zoeken. Daarnaast is het een duidelijke kans om onze bestaande klanten te behouden en met hen mee te groeien.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Meedenken hoe we bekendheid kunnen creëren en vrijwillgers te werven

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • De marketing doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.
GildeLab
GildeLab

De missie van GildeLab.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Onze sociale missie is om een ​​brug te slaan naar toekomstig werk voor vrouwen, terwijl we ethische merken ondersteunen. We bieden vrouwen een veilige omgeving waar ze professionele vaardigheden, werkervaring en het vertrouwen kunnen opdoen om naar een baan te gaan. We geven ook professioneel advies aan ethische merken en helpen hen concurrerend te produceren.

Lees meer