ec3315a9-0f50-4feb-bf8a-95554373fd25 (1)

Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

George & Eran Producties maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw hulp kunnen we laten zien waar we voor staan: voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan.

Barbara Croes

Barbara Croes

George & Eran Producties

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij hebben nu niet een complete huisstijl. Het zou fijn zijn om met jouw hulp alles meer in 1 lijn te hebben, voor onze website en voor onze social media. Dit is goed voor onze herkenbaarheid. Zo weten mensen waar ze moeten zijn voor een indrukwekkende voorstelling die de maatschappij weerspiegelt!

Wat hebben we nodig?

  • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.
  • Aansluitende huisstijl-materialen: visitekaartje, envelop, briefpapier en omslagfoto voor social media.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die een logo en huisstijl kan ontwerpen die goed aansluiten bij de missie, visie en waarden van een organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

🎨 Grafisch Design
🎨 Logo & Huisstijl

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Oude huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
George & Eran Producties
George & Eran Producties

De missie van George & Eran Producties.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

George & Eran Producties is het theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. Onze voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd en persoonlijk. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties. Wij vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden.

Lees meer

Professionals over George & Eran Producties

Vincent
De communicatie met Barbara was top. Er was veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. En er was veel betrokkenheid van de rest van het team. Erg leuk!
Vincent
Weer een erg leuke samenwerking. Ik kreeg snel en duidelijke feedback.
Vincent
De communicatie met Barbara was top. Er was veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. En er was veel betrokkenheid van de rest van het team. Erg leuk!