c12a4f88-a558-4a0e-b28c-7d4714d47b65

Theater promotie teksten

Organisatie in het kort

George & Eran Producties maken voorstellingen die midden in de maatschappij staan en over een wereldwijs, divers en veranderend Nederland gaan.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met een inhoudelijk sterke teksten kunnen we ons & onze producties op een professionele manier presenteren waardoor we onze producties kunnen blijven uitvoeren!

Barbara Croes

Barbara Croes

George & Eran Producties

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij gaan in de toekomst regelmatig samenwerken met belangrijke externe partijen. Wij willen een mooi professionele propositie map uitdelen om onszelf goed te presenteren. We kunnen jouw hulp gebruiken bij het goed overbrengen van onze teksten in deze map. Het zal gaan om teksten over onszelf en over onze producties. Daarnaast zouden we jouw hulp kunnen gebruiken met het tekstueel sterk profileren van onze voorstellingen.

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele copywriting ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor bij bijvoorbeeld een campagne, project of andere initiatieven dat we gaan starten.
  • Hulp bij het schrijven van verschillende teksten voor online/offline gebruik, zoals: propositiemap en ter promotie van onze voorstellingen
  • Sparren over de creatieve invulling van de teksten.
  • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Copywriter of communicatie-specialist die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende teksten voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld campagnes.

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Een teamlid dat betrokken is en inhoudelijk weet wat er in de teksten moet terugkomen.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Tone of Voice Guide.
  • Informatie over de voorstelling.
  • Persberichten.
George & Eran Producties
George & Eran Producties

De missie van George & Eran Producties.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

George & Eran Producties is het theatergezelschap van George Elias Tobal en Eran Ben- Michaël. Onze voorstellingen zijn maatschappelijk geëngageerd en persoonlijk. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties. Wij vertellen verhalen die in een veranderend Nederland de urgentie hebben om verteld te moeten worden.

Lees meer

Professionals over George & Eran Producties

Vincent
De communicatie met Barbara was top. Er was veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. En er was veel betrokkenheid van de rest van het team. Erg leuk!
Vincent
Weer een erg leuke samenwerking. Ik kreeg snel en duidelijke feedback.
Vincent
De communicatie met Barbara was top. Er was veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. En er was veel betrokkenheid van de rest van het team. Erg leuk!