Rhondak Native Florida Folk Artist Yc7otffn 0 Unsplash

Webshop design & inrichten

Organisatie in het kort

We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. Via liefde en verbinding, harmonie en respect voor elkaar en de natuur. We brengen gelijkgestemden bij elkaar om te bouwen aan een nieuwe aarde.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Religie en spiritualiteit
💛 Kind en gezin
💛 Welzijn

Project details

⏱️

30-50 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 6-10 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

We ondersteunen talent van mensen die thuis graag producten/diensten maken. Jouw skill brengt hun producten in de webshop!

Jorinde Boekholt

Jorinde Boekholt

Free spirits community

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien dat er een behoefte is aan meer groene (homemade) producten/diensten. Eindeloos Googlen hoeft niet meer als we het op een groene plek gaan aanbieden (bij ons ;)). Daarnaast bundelen we onze krachten om talenten een plek te bieden om producten te verkopen, de mensen een plek om groene producten te vinden en aan de andere kant de bijkomstigheid om onze community duurzaam te laten groeien. Maar zo'n webshop designen & inrichten is zo gemakkelijk nog niet, vandaar dat we jouw talent nodig hebben!

Wat hebben we nodig?

  • Het designen & inrichten van een Webshop pagina in Wordpress zoals: Groene Bol.com/Booking.com met de volgende features:
  • Plugins zoals Divi, Hivepress, Woocommerce, Mollie, Categorieën, Uitgelichte producten, die hierbij kunnen ondersteunen (nader te bepalen).
  • Een zoekfunctie op: categorieën, plaats & soort product.
  • De mogelijkheid dat leveranciers zelf hun product/dienst kunnen uploaden, zodat we die alleen nog maar hoeven goed te keuren.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een webdesigner die onze nieuwe website, gekozen uit een Wordpress Thema, kan vormgeven en inrichten in Wordpress. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van websites en het implementeren van een Wordpress Thema's.

🔧 Web Development
💻 Wordpress Websites

Wat hebben we al?

  • De doelgroep(en) die we willen bereiken met onze webshop.
  • Globale content.

  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Free spirits community
Free spirits community

De missie van Free spirits community.

Religie en spiritualiteit
🌱 Start-up fase
📍Bunnik

Wat betekent vrijheid voor jou? Free Spirits Community is een warme online en offline community waar iedereen welkom is. We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. We willen leven volgens onze waarden en helemaal vrij en gezond zijn. Free Spirits Community brengt alle mooie mensen en initiatieven die bouwen aan een nieuwe aarde bij elkaar door onze talenten te bundelen.

Lees meer