Jae Bano Xbf 4E7ydii Unsplash

Advies over crowdfunding campagne

Organisatie in het kort

We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. Via liefde en verbinding, harmonie en respect voor elkaar en de natuur. We brengen gelijkgestemden bij elkaar om te bouwen aan een nieuwe aarde.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Religie en spiritualiteit
💛 Kind en gezin
💛 Welzijn

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw ondersteuning kunnen we een toffe crowdfunding opzetten en ons doel van 1 miljoen donerende mensen bereiken!

Jorinde Boekholt

Jorinde Boekholt

Free spirits community

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben al een crowdfunding website en we weten dat we veel mensen nodig hebben voor dit initiatief. Wij zoeken jouw ondersteuning om ervoor te zorgen dat we voor het opzetten van de crowdfunding een goede aanpak hebben staan. We weten namelijk hoeveel wij kunnen doen voor heel veel mensen. Ben jij ook zo'n free spirit en denk je hey hier weet ik alles van af? Doneer dan je skills aan ons!

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: doelstellingen, crowdfunding verhaal en beloningen, fundingstrategie (type donateurs & aanpak) en campagneplan na livegang.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die ervaring heeft met het opzetten van crowdfunding campagnes en ons kan adviseren over het opzetten van crowdfunding. Benodigd: ervaring met zaken als crowdfunding aanpak, geschikte platforms, content creatie voor crowdfunding, campagnevoering etc.

👋 Crowdfunding
🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Het doelbedrag van onze campagne en plan wat we er mee gaan doen.

  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Free spirits community
Free spirits community

De missie van Free spirits community.

Religie en spiritualiteit
🌱 Start-up fase
📍Bunnik

Wat betekent vrijheid voor jou? Free Spirits Community is een warme online en offline community waar iedereen welkom is. We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. We willen leven volgens onze waarden en helemaal vrij en gezond zijn. Free Spirits Community brengt alle mooie mensen en initiatieven die bouwen aan een nieuwe aarde bij elkaar door onze talenten te bundelen.

Lees meer