8fd272f3-2658-4389-8dc9-56faf3884ff5

Social Media posts maken

Organisatie in het kort

We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. Via liefde en verbinding, harmonie en respect voor elkaar en de natuur. We brengen gelijkgestemden bij elkaar om te bouwen aan een nieuwe aarde.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Religie en spiritualiteit
💛 Kind en gezin
💛 Welzijn

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

We willen via social media zoveel mogelijk mensen bereiken, die onze missie helemaal voelen en willen doorvertellen. Je kunt veel bereiken in je eentje, maar met meer mensen gaat het sneller.

Jorinde Boekholt

Jorinde Boekholt

Free spirits community

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien dat we meer bereik nodig hebben voor onze doelen, dat hopen we op deze manier te kunnen realiseren. Hoe meer mensen weten van onze plannen, hoe meer mensen kunnen gaan kiezen voor een leven in vrijheid. Wij zoeken jouw social talenten om zoveel mogelijk mensen te bereiken!

Wat hebben we nodig?

  • Een plan/contentkalender, waarmee we onze posts (tekst en beschikbare foto’s) voor deze periode vooruit kunnen plannen.
  • Het bedenken en uitwerken van goed geschreven en aansprekende posts (10-20), voor ons meest gebruikte Social Media kanaal. (bij voorkeur Telegram)

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Social Media specialist die goed geschreven en aansprekende Social Media posts voor ons kan creëren.

🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • We hebben de social kanalen al, maar willen voornamelijk op Telegram posten.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
Free spirits community
Free spirits community

De missie van Free spirits community.

Religie en spiritualiteit
🌱 Start-up fase
📍Bunnik

Wat betekent vrijheid voor jou? Free Spirits Community is een warme online en offline community waar iedereen welkom is. We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. We willen leven volgens onze waarden en helemaal vrij en gezond zijn. Free Spirits Community brengt alle mooie mensen en initiatieven die bouwen aan een nieuwe aarde bij elkaar door onze talenten te bundelen.

Lees meer