c765c5c2-539e-4d99-990b-2ec100004996

Redigeren van teksten

Organisatie in het kort

We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. Via liefde en verbinding, harmonie en respect voor elkaar en de natuur. We brengen gelijkgestemden bij elkaar om te bouwen aan een nieuwe aarde.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Religie en spiritualiteit
💛 Kind en gezin
💛 Welzijn

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met verbeterde teksten zijn wij nog beter vindbaar voor onze doelgroep. Daarmee kunnen we onze community verder uitbouwen en meer mensen in vrijheid laten leven.

Jorinde Boekholt

Jorinde Boekholt

Free spirits community

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Het is handig als onze website goed zichtbaar is en dat mensen die op zoek zijn naar het leven in een community ons kunnen vinden. We zoeken iemand die de content van de huidige website bekijkt en deze redigeert/aanvult met de juiste Keywords. We zijn alvast begonnen met een online community waar we vrije mensen en initiatieven verbinden.

Wat hebben we nodig?

  • Het tegenlezen van onze teksten op de website.
  • De verbeterde tekst (lettend op elementen als spel-, stijl- en grammaticafouten, typefouten, taalfouten en gebruik van leestekens).
  • We zouden de teksten graag aangeleverd krijgen, zodat deze vervolgens vertaald kunnen worden naar 4 andere talen (dit doen we zelf)

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een kritische copywriter die teksten kan controleren en verbeteren. Pre: een oog voor detail en een hekel aan foud gescheven zinnen ;).

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • De tekst(en) die we graag willen laten redigeren.
  • De gehele website inclusief blogs en initiatieven: www.freespirits.community

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Free spirits community
Free spirits community

De missie van Free spirits community.

Religie en spiritualiteit
🌱 Start-up fase
📍Bunnik

Wat betekent vrijheid voor jou? Free Spirits Community is een warme online en offline community waar iedereen welkom is. We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. We willen leven volgens onze waarden en helemaal vrij en gezond zijn. Free Spirits Community brengt alle mooie mensen en initiatieven die bouwen aan een nieuwe aarde bij elkaar door onze talenten te bundelen.

Lees meer