Nick Morrison Fhnnjk1yj7y Unsplash

Webteksten verbeteren op SEO

Organisatie in het kort

We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. Via liefde en verbinding, harmonie en respect voor elkaar en de natuur. We brengen gelijkgestemden bij elkaar om te bouwen aan een nieuwe aarde.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Religie en spiritualiteit
💛 Kind en gezin
💛 Welzijn

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw SEO-Skills worden onze prachtige initiatieven zichtbaar voor onze doelgroep en kunnen wij onze community verder uitbreiden.

Jorinde Boekholt

Jorinde Boekholt

Free spirits community

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We gaan voor vrijheid, dat is de reden dat we onze community's willen starten. Het is belangrijk dat onze website goed zichtbaar is en dat mensen, die op zoek zijn naar het leven in een community, ons kunnen vinden. Daarvoor zoeken we jouw SEO pen, want wij hebben niet de expertise om goed geschreven SEO-teksten te maken. Help je ons mee?

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • Iemand die de content van de huidige website bekijkt en deze redigeert/aanvult met de juiste SEO tekst. (optioneel)

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

✍️ Copywriting
🔎 SEO

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).

  • Je kunt mij ook alvast een vraagstellen via de knop hieronder!

Waarom is dit project van waarde?

Het is goed dat mensen gaan zien dat er prachtige initiatieven zijn om in vrijheid te leven. Wie zijn wij mensen werkelijk? Wat is werkelijke vrijheid? Kunnen we dat realiseren? Wij denken van wel!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Free spirits community
Free spirits community

De missie van Free spirits community.

Religie en spiritualiteit
🌱 Start-up fase
📍Bunnik

Wat betekent vrijheid voor jou? Free Spirits Community is een warme online en offline community waar iedereen welkom is. We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. We willen leven volgens onze waarden en helemaal vrij en gezond zijn. Free Spirits Community brengt alle mooie mensen en initiatieven die bouwen aan een nieuwe aarde bij elkaar door onze talenten te bundelen.

Lees meer