Zhangzui Pf23y30hd68 Unsplash

Plaatsen van content op website

Organisatie in het kort

We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. Via liefde en verbinding, harmonie en respect voor elkaar en de natuur. We brengen gelijkgestemden bij elkaar om te bouwen aan een nieuwe aarde.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Religie en spiritualiteit
💛 Kind en gezin
💛 Welzijn

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Je hebt denkers, je hebt doeners en wij werken graag samen met denkers en doeners. Soms is dat basic werk, soms is dat uitdagender werk. Beide zijn ze nodig om onze community te laten groeien!

Jorinde Boekholt

Jorinde Boekholt

Free spirits community

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben de website nu in het Engels opgezet, maar willen dit ook in het Nederlands, Duits, Frans en Spaans opzetten. Eerst zal een copywriter de huidige website bekijken en redigeren op SEO tekstgebruik. De vertaling doen we zelf maar het zou fijn zijn als iemand met Wordpress/Divi ervaring ons kan helpen met het plaatsen van de vertaalde content.

Wat hebben we nodig?

  • Het aanmaken van nieuwe pagina's (kopiëren van bestaande pagina's, zodat de lay-out hetzelfde is, waar alleen de titels en de tekst toegevoegd hoeft te worden).
  • Vertaalde teksten die geplaatst moeten worden binnen ons CMS systeem (Wordpress).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een contentspecialist of copywriter, die binnen ons CMS systeem een content update kan geven aan pagina's van onze website. Benodigd: ervaring met content, copywriting en CMS systemen (Bijvoorbeeld: WordPress, Joomla!, Drupal)

💪 CMS werkzaamheden
📲 Webdesign

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website en CMS-systeem (Wordpress).
  • Wij leveren de vertaalde content aan en maken je wegwijs in ons CMS systeem.

  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Free spirits community
Free spirits community

De missie van Free spirits community.

Religie en spiritualiteit
🌱 Start-up fase
📍Bunnik

Wat betekent vrijheid voor jou? Free Spirits Community is een warme online en offline community waar iedereen welkom is. We creëren communities op aarde om in vrijheid en dicht bij de natuur te leven. We willen leven volgens onze waarden en helemaal vrij en gezond zijn. Free Spirits Community brengt alle mooie mensen en initiatieven die bouwen aan een nieuwe aarde bij elkaar door onze talenten te bundelen.

Lees meer