Thomas Le Prjhn4mbsmm Unsplash (1)

Overzetten templates Illustrator naar Canva

Organisatie in het kort

Foodwatch vecht voor jouw recht op eerlijk, veilig en gezond eten. Wij geven consumenten een stem en zetten ons in voor transparantie en voor het recht op voedsel dat noch mens, noch milieu schaadt.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-2 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met het overzetten van de templates naar Canva, wordt onze werkwijzer gemakkelijker zodat we onze achterban sneller kunnen activeren en inlichten over misstanden over ons voedsel.

Liz  Kunst

Liz Kunst

Foodwatch

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij missen de expertise van een professional die kan omgaan met illustrator en gelijktijdig ook verstand heeft van Canva. Alle templates die we nu hebben netjes en gebruiksvriendelijk overzetten naar onze Canva. Zodat we zelf de content kunnen maken in Canva. Ook lopen we soms tegen limieten aan in ons huidige design, kleine aanpassingen daarin zouden onze templates kunnen verbeteren.

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp bij het overzetten van een aantal templates in Adobe Illustrator naar Canva.
  • In overleg advies hoe dit het beste aan te pakken.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die ervaring heeft met Adobe Illustrator & Canva. Die ons kan helpen om reeds ontworpen templates in Illustrator over te zetten naar Canva.

🎨 Grafisch Design
🖼 Canva / Design tool

Dit hebben we al in huis

  • huisstijl & templates
Foodwatch
Foodwatch

De missie van Foodwatch .

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Foodwatch is een kritische maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, die vecht voor jouw recht op eerlijk, veilig en gezond eten. Wij geven consumenten een stem en zetten ons in voor transparantie en voor het recht op voedsel dat noch mens, noch milieu schaadt. Als dé onafhankelijke voedselwaakhond, stellen wij misstanden aan de kaak en leggen wij de vinger op de zere plekken van onze voedselvoorziening. Wij voeren campagnes tegen schadelijke pesticiden, misleidende etiketten, voor een onafhankelijke wetenschap en voor eerlijke handel. Ons einddoel is om ervoor te zorgen dat de politiek haar verantwoordelijkheid neemt in de borging van consumentenrechten, de volksgezondheid, en het mensenrecht op adequaat voedsel.

Lees meer

Professionals over Foodwatch

Simone
Een leuk team dat open staat voor feedback en enthousiast is om met mijn plan aan de slag te gaan!
Jasmijn
Tijdens dit project heb ik een fijne samenwerking mogen ervaren met Anke. We hadden samen een duidelijke communicatie van wat er van elkaar verwacht werd en daarnaast waren de meetings ook nog eens gezellig. Er is ruimte voor eigen ideeën en Anke was erg betrokken bij het project. Bedankt voor de fijne samenwerking en misschien tot in de toekomst!
Niek
Super enthousiaste club mensen!
Het BUREAU
Liz werkte prettig samen met onze studenten. Een heldere briefing en goede begeleiding hebben geholpen om het product voor Foodwatch tot een goed einde te brengen.
Anouk
Het was leuk om foodwatch te kunnen helpen. Enorm betrokken en dankbaar voor alles wat ik bijdroeg.
Stacey
Foodwatch is een hele fijne club om voor te werken!