Vladimir Soares Dbvcleq2294 Unsplash

Website content update

Organisatie in het kort

Fonds Sluyterman van Loo stimuleert het welzijn en welbevinden van ouderen in Nederland en onderhoudt de buitenplaats Akerendam.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met een kleine frisse update van onze website kunnen we meer organisaties, die zich inzetten voor de levenskwaliteit van ouderen, aantrekken en ondersteunen!

Lonneke Regter

Lonneke Regter

Fonds Sluyterman van Loo

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn bezig in beeld te brengen wat we willen voor onze nieuwe website, dat we begin volgend jaar willen gaan bouwen. Maar in de tussentijd willen we graag een aantal wijzigingen doorvoeren in onze huidige website. Alleen is onze huidige website een Custom Wordpress thema, wat het lastig voor mij maakt om aanpassingen te maken. Daarom zoek ik jouw expertise zodat we samen de website een kleine frisse update kunnen geven. Help jij ons mee?

Wat hebben we nodig?

  • Een frisse update van een aantal pagina's van onze website middels content, zoals: lettertype en grootte, kleuren, foto's etc.
  • Hulp bij het installeren van een aantal plugins (in overleg).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een contentspecialist of copywriter, die binnen ons CMS systeem een content update kan geven aan pagina's van onze website. Benodigd: ervaring met content, copywriting en CMS systemen (Bijvoorbeeld: WordPress, Joomla!, Drupal)

💪 CMS werkzaamheden
📲 Webdesign

Wat hebben we al?

  • Belangrijkste doelen van de betreffende webpagina’s.
  • Onze huidige website en CMS-systeem.
  • Beschikbare content.
Fonds Sluyterman van Loo
Fonds Sluyterman van Loo

De missie van Fonds Sluyterman van Loo.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Beverwijk

Ouderen hebben behoefte aan zingeving, creativiteit, ontmoeting en autonomie in hun leven. Fonds Sluyterman van Loo draagt daar aan bij door initiatieven en projecten voor ouderen in Nederland en het Caribisch deel van het koninkrijk financieel te ondersteunen. Ook wil het fonds de (positieve) beeldvorming over ouderen in Nederland beïnvloeden.

Lees meer

Professionals over Fonds Sluyterman van Loo

Daan
Communicatie verliep duidelijk en gevormde infographic is goed ontvangen.
Marloes
Het was fijn om samen te werken met Fonds Sluyterman van Loo omdat ze betrokken, vriendelijk, professioneel en daadkrachtig waren. Ze hadden alleen even wat extra handjes nodig om de klus te klaren.
Stella
Ik kon mijn skills goed inzetten en had het gevoel verschil te kunnen maken. Het contact was goed; fijne, laagdrempelige gesprekken en we konden prima sparren.