194d4966-155a-473d-a27d-5e0f2391698c

Video edit

Organisatie in het kort

Investeren in sport en bewegen is investeren in een gezonde en energieke maatschappij. Sport verandert je leven. Het zorgt voor plezier, vriendschap en vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat mensen met een beperking ook kunnen sporten.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Door het editten van een video hopen wij op meer donaties tijdens onze collecteweek, waardoor we meer kunnen betekenen voor sporten met een beperking!

Nancy Schijffelen

Nancy Schijffelen

Fonds Gehandicaptensport

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze collecteweek vindt plaats van 2 tot en met 8 april 2023. Wij willen via onze social media kanalen meer bekendheid voor onze collecteweek vragen, wij willen aan onze ambassadeurs vragen of zij een korte video (een paar zinnen) willen opnemen. Deze willen wij aan elkaar editten op een 'leuke' manier en twee weken vooraf (19 maart) aan de collecteweek op onze social media plaatsen. Wij hebben helaas geen ervaring met het editten van video's. Maar willen dit wel op een leuke en aparte (net even wat anders) manier doen. Het moet mensen motiveren om te doneren. Wij zijn dus op zoek naar iemand die creatief is en het leuk vindt om met ons mee te denken naar de juiste vormgeving.

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • De doelgroep die we willen bereiken met de video.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Fonds Gehandicaptensport
Fonds Gehandicaptensport

De missie van Fonds Gehandicaptensport.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Badhoevedorp

Sporten draait om eerlijkheid. Als het startschot gaat, moet iedereen een even grote kans hebben om te winnen. Maar niet iedereen heeft een eerlijke kans om aan de start te komen. Kosten voor sporthulpmiddelen zijn veel hoger voor mensen met een beperking en er zijn veel minder sportfaciliteiten. Het speelveld voor sporters met en zonder handicap is niet gelijk. En daar strijden we voor.

Lees meer

Professionals over Fonds Gehandicaptensport

Esther 👐 Professionele Powerpoint template

Esther
Een leuke opdracht om te doen op basis van de duidelijke huisstijl die al aanwezig was.

Arnoud 👐 Huisstijl

Arnoud
.

Joris 👐 Fotoshoot op locatie

Joris
De verschillende fotoshoots waren perfect geregeld door Nancy. Veel diverse locaties bij evenzoveel verenigingen/clubs. Er was altijd iemand van of namens het Fonds aanwezig, heel prettig.

Mark 👐 Video edit

Mark
Fonds gehandicapten Sport waren duidelijk met wat zij graag wilden hebben. De verwachtingen zijn meteen vanaf het begin verteld en daardoor is het project soepel verlopen.