7f4a7678-b263-4313-8151-2bc430b8f532

Video

Organisatie in het kort

Investeren in sport en bewegen is investeren in een gezonde en energieke maatschappij. Sport verandert je leven. Het zorgt voor plezier, vriendschap en vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat mensen met een beperking ook kunnen sporten.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise gaan wij ervoor zorgen dat er nog meer speciaal onderwijsscholen gratis gaan kennismaken met (S)Cool on Wheels Uniek.

Joy Beekelaar

Joy Beekelaar

Fonds Gehandicaptensport

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Op 28 juni draaien wij onze eerste (S)Cool on Wheels Uniek clinic in het speciaal onderwijs op een basisschool in Wilp. Er zullen inspirerende mensen aanwezig zijn om deze pilot feestelijk te openen. Graag zetten wij een videograaf in om videomateriaal te maken van de activiteiten die deze ochtend worden gedraaid en met name het enthousiasme wat in de kids naar boven komt. Inhoud clinic: Een korte theorieles + 3 x 45 minuten praktijkles met rolstoelbasketbal, handbiken en framerunnen.

Wat hebben we nodig?

  • Een video-opname van een event of organisatie activiteit op locatie.
  • Het vastleggen van korte interviews met de personen: Carl Verheijen, voorzitter Beweeg Alliantie. Nike Boor: directeur Fonds Gehandicaptensport. Docent school. Docent (S)Cool on Wheels.
  • Video edit mag (voorkeur), maar hoeft niet.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

📹 Video opname
🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • Doelgroep: docenten van speciaal onderwijsscholen. Zij moeten nieuwsgierig worden en geïnteresseerd raken om ook zo'n clinic op hun school in te zetten.
  • Locatie: Daniël de Brouwerschool in Wilp (cluster 3).
  • Datum en tijd: 28 juni 08:45 - 12:00.
  • Voor de korte interviews kunnen we zelf vragen opstellen.
Fonds Gehandicaptensport
Fonds Gehandicaptensport

De missie van Fonds Gehandicaptensport.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Badhoevedorp

Sporten draait om eerlijkheid. Als het startschot gaat, moet iedereen een even grote kans hebben om te winnen. Maar niet iedereen heeft een eerlijke kans om aan de start te komen. Kosten voor sporthulpmiddelen zijn veel hoger voor mensen met een beperking en er zijn veel minder sportfaciliteiten. Het speelveld voor sporters met en zonder handicap is niet gelijk. En daar strijden we voor.

Lees meer

Professionals over Fonds Gehandicaptensport

Esther
Een leuke opdracht om te doen op basis van de duidelijke huisstijl die al aanwezig was.
Ryan
Het was een goede samenwerking met Fonds Gehandicaptensport, duidelijke communicatie/briefing en alle benodigde bestanden werden aangeleverd.
Arnoud
.
Joris
De verschillende fotoshoots waren perfect geregeld door Nancy. Veel diverse locaties bij evenzoveel verenigingen/clubs. Er was altijd iemand van of namens het Fonds aanwezig, heel prettig.
Mark
Fonds gehandicapten Sport waren duidelijk met wat zij graag wilden hebben. De verwachtingen zijn meteen vanaf het begin verteld en daardoor is het project soepel verlopen.