3ecf0634-e5a6-4aef-9dd1-e29a3dc301cf

Adverteren in Google met Google Grants

Organisatie in het kort

Kinderen hebben hun leven lang profijt van het leren over cultuur: het bevordert eigen identiteit, stimuleert creativiteit en de onderzoekende houding. Wij laten kinderen op de leukste manier kennismaken met culturele educatie met onze digibord-apps.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur
💛 Innovatie

Project details

⏱️

4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we meer leerkrachten vertellen over ons gratis lesmateriaal voor muziek, dans, beeldende vorming en erfgoed. En dus... meer kinderen laten zien hoe leuk kunst en cultuur is!

Berlinda & Klazien Follow A Muse

Berlinda & Klazien Follow A Muse

Follow a Muse

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen graag starten met adverteren via Google met Grants omdat we onze naamsbekendheid willen vergroten. Er zijn nog te veel leerkrachten die zeggen: ‘'wat een fantastisch lesmateriaal! En gratis! Ik had veel eerder willen kennismaken met Follow a Muse..". Daarnaast willen we het aantal leerkrachten die een (gratis) account hebben waarmee ze ons digitale lesmateriaal kunnen gebruiken verdubbelen. We hebben alleen moeite met het technische deal om ons account goed te installeren en daarbij ads op te zetten. Kun je ons helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het opzetten van de technische kant van Google grants.
  • Een effectieve Ads-campagne (binnen de regels van Google Grants) met een maandelijks advertentietegoed van €10.000.
  • Training/advies over hoe we deze campagnes goed kunnen monitoren, om toekomstige Ads te kunnen verbeteren.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een marketeer die, binnen de regels van Google Grants, een effectieve Ads campagne kan opzetten. Benodigd: bekend met de voorwaarden van Google Grants.

🔦 SEA

Wat hebben we al?

  • We hebben een Google Grants validatie (Validatietoken van Techsoup).
  • Doelen van de campagne.
  • Dashboard met gebruik(ers) gegevens (gebaseerd op Google Analytics en onze Wordpress data)
  • Zoektermen onderzoek (dd juli 2022)
Follow a Muse
Follow a Muse

De missie van Follow a Muse.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Kinderen hebben hun leven lang profijt van het leren van cultuur: het bevordert eigen identiteit en historisch besef, stimuleert creativiteit en de onderzoekende houding. Uitgeverij Follow a Muse wil alle kinderen in Nederland op de allermooiste en creatiefste manier laten kennismaken met kunst en cultuur. Daarom maken we digibord-apps met top culturele instellingen. Wij helpen leerkrachten aan prachtig, verantwoord gratis lesmateriaal dat flexibel inzetbaar is, zodat zij zelf cultuuronderwijs kunnen geven, ook op plekken waar geen groot cultureel aanbod is.

Lees meer

Professionals over Follow a Muse

Niki
Het was een prettige samenwerking met Follow a Muse. Ik ontving snel de benodigde input om aan de slag te gaan en tijdens de meetings stelden Berlinda en Klazien goede vragen.