26372ed4-b669-4366-95b4-25626be8a2f8

Social media campagne

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw expertise help je mee om de derde editie van LoveLIfe Run tot een groots succes te maken, zodat we hopelijk toe kunnen naar een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn.

Vera Vandenberghe

Vera Vandenberghe

Fight Cancer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We missen op dit vlak duidelijk iemand in het lokale kernteam van Breda. Daarom hopen we dat een professional deze taak op zich zou willen nemen. Bij voorkeur voor de gehele periode, of anders om in een aantal weken ervoor te zorgen dat de communicatie qua socials enz ingepland en wel staat.

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het creëren van de nodige campagne assets (bijvoorbeeld: social media posts, email nieuwsbrief, pagina)).
  • Exacte scope en invulling zijn samen te bepalen.
  • Wij zoeken iemand die specifiek voor LofeLIfe Run Breda 2023 wil ondersteunen in alle marketing- en communicatieactiviteiten
  • Wij gaan graag het gesprek aan over wat wel / niet haalbaar zou zijn in jouw planning
  • We hebben al flink wat content van eerdere jaren, inclusief designs beschikbaar

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ontwerper die kan helpen een creatieve campagne te bedenken en deze ook kan uitwerken met de bijhorende grafische uitingen. Denk aan social media posts of print uitingen.

🎨 Grafisch Design
🌕 Creative Concepting
🌎 Social Media
📢 Campagnes
✍️ Copywriting
🖼 Canva / Design tool

Wat hebben we al?

  • Globaal idee van het concept en doelgroep.
  • Huisstijl document (logo, kleuren en lettertypes)
  • voorbeeld content van andere jaren
  • foto's / video en ander materiaal
  • Invulbare designs die gemakkelijk aan te passen zijn!
Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Dewi
Tijdens mijn samenwerking met Fight Cancer waren er veel creatieve mogelijkheden. Zo werd er naar mijn eigen inbreng geluisterd en was ik vrij om creatief bezig te zijn.
Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!
Jurriaan
Samenwerken mt Fight cancer is een feest: wat een positieve drive voor een geweldig doel heeft dat team! Ze mogen mij altijd benaderen en dat zal ik er zijn!
Lieke
De samenwerking met Fight Cancer wat top! De communicatie vooraf, sfeer op het evenement en afronding zijn geslaagd! Ik hoop vaker iets te kunnen gaan betekenen voor Fight Cancer.
Martine
Het contact met Judith was heel prettig, ze is heel open en enthousiast!
Vincent
Het was een prettige samenwerking!