Fight Cancer-actionPhoto

HTML-5 banners ontwerpen

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

16-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
apostrophe-beginning

We zetten deze banners in op mediaruimte van DPG/Mediahuis (gratis) & hopen hiermee op extra zichtbaarheid, om zo de grootste spinningmarathon van NL tot een succes te maken en veel donaties op te halen!

Vera Vandenberghe

Vera Vandenberghe

Fight Cancer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Binnenkort gaan we de GROOTSTE spinningmarathon van Nederland organiseren (23 maart 2023). Super gaaf dus! We hopen hiermee zoveel mogelijk donaties op te halen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. We hebben via Mediahuis en DPG gratis mediaruimte gekregen; we hebben alleen met onze 5FTE niemand in dienst op het gebied van design die can coderen. Wie helpt ons mee?

Wat hebben we nodig?

  • Het ontwerpen & coderen van online banners met behulp van HTML-5 code in CSS of javascript.
  • Opgeleverd in diverse formaten (in overleg).
  • Sparren over de creatieve invulling van de banners.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

🎨 Grafisch Design
🔧 Web Development

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Dewi 👐 Flyer design

Dewi
Tijdens mijn samenwerking met Fight Cancer waren er veel creatieve mogelijkheden. Zo werd er naar mijn eigen inbreng geluisterd en was ik vrij om creatief bezig te zijn.

Diana 👐 Fotoreportage Rollercoaster Run

Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!

Vincent 👐 Video edit

Vincent
Het was een prettige samenwerking!