4449ab8b-8b89-460a-bbb7-4b21ae911cde

Fotoshoot

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Door middel van jouw foto's kunnen wij deelnemers een levenslange herinnering bieden, en hebben wij mooi promotiemateriaal dat we kunnen gebruiken voor toekomstige edities Walk&Dance to Fight Cancer

Vera Vandenberghe

Vera Vandenberghe

Fight Cancer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen heel graag mooie foto's van het evenement en van de deelnemers. Onze events zijn altijd met een lach en een traan: deelnemers wandelen vaak voor iemand in hun omgeving met kanker. Soms doen ook (ex)kankerpatienten zelf mee. De reden is daarom soms verdrietig, maar verder maken we er wel een mooie dag van. Samen met alle wandelaars zetten we het gevoel van onmacht door de ziekte kanker om in iets krachtigs en positief, door samen te wandelen en op een eindfeest te proosten! Door middel van deze foto's kunnen wij onze deelnemers - die vaak omwille van een bijzondere reden meedoen - een herinnering voor het leven meegeven. Daarnaast willen we deze foto's heel graag gebruiken om promotie te maken voor deze en andere Walk&Dance to Fight Cancer events!

Wat hebben we nodig?

  • We willen heel graag mooie foto's van de allereerste editie van Walk&Dance to Fight Cancer - VROEG in Bunnik op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) vanaf 11:00 !! :-)

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • Datum = donderdag 18 mei vanaf 11:00 (Hemelvaartsdag)
  • Locatie = Restaurant VROEG (in BUnnik) + paar foto's van wandelaars op de route / bij een aantal stops
Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Dewi
Tijdens mijn samenwerking met Fight Cancer waren er veel creatieve mogelijkheden. Zo werd er naar mijn eigen inbreng geluisterd en was ik vrij om creatief bezig te zijn.
Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!
Jurriaan
Samenwerken mt Fight cancer is een feest: wat een positieve drive voor een geweldig doel heeft dat team! Ze mogen mij altijd benaderen en dat zal ik er zijn!
Lieke
De samenwerking met Fight Cancer wat top! De communicatie vooraf, sfeer op het evenement en afronding zijn geslaagd! Ik hoop vaker iets te kunnen gaan betekenen voor Fight Cancer.
Martine
Het contact met Judith was heel prettig, ze is heel open en enthousiast!
Vincent
Het was een prettige samenwerking!