f1e39abd-8eeb-45f0-8d1c-f33c6659cc6c
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Social Media ondersteuning

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Wij proberen door middel van fondsenwervende events zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn! Help jij mee in deze missie voor Walk&Dance to Fight Cancer Landgraaf?

Ankie Jones

Ankie Jones

Fight Cancer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij gaan in september 2024 voor de eerste keer in Landgraaf de Walk&Dance to Fight Cancer organiseren. Walk&Dance to Fight Cancer is een wandel- en dansevent van ongeveer 25 kilometer in een plaatselijk decor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor kankeronderzoek en preventie. Voor de organisatie van het event werken we samen met een lokaal team van vrijwilligers en zijn we op zoek naar jouw hulp om te helpen op het gebied van Social Media en promotie van het event. Heel veel ervaring is niet belangrijk, zelfstandigheid wel.

Wat hebben we nodig?

  • Ondersteuning voor onze social media (aantal uur per week is flexibel - het event zal naar alle waarschijnlijkheid in september 2024 plaatsvinden)
  • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
  • Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender.
  • Het is leuk als je ook wil helpen met het uitsturen van nieuwsbrieven, maar dat is optioneel.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Onze organisatie Social Media account(s)
  • Doelgroepomschrijving.
  • Wij hebben allerlei templates en voorbeelden die wij ter beschikking kunnen stellen ter inspiratie.
  • We hebben een duidelijke huisstijl en huisstijl gids die je kan helpen met het ontwerpen van posts
Ankie Jones
Ankie Jones Project medewerker/coördinator
Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Dewi
Tijdens mijn samenwerking met Fight Cancer waren er veel creatieve mogelijkheden. Zo werd er naar mijn eigen inbreng geluisterd en was ik vrij om creatief bezig te zijn.
Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!
Jurriaan
Samenwerken mt Fight cancer is een feest: wat een positieve drive voor een geweldig doel heeft dat team! Ze mogen mij altijd benaderen en dat zal ik er zijn!
Lieke
De samenwerking met Fight Cancer wat top! De communicatie vooraf, sfeer op het evenement en afronding zijn geslaagd! Ik hoop vaker iets te kunnen gaan betekenen voor Fight Cancer.
Martine
Het contact met Judith was heel prettig, ze is heel open en enthousiast!
Vincent
Het was een prettige samenwerking!