ec0db37a-c7fe-4558-909e-cca055df3657

Flexibele Social Media ondersteuning

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

Duur: 2 tot 3 maanden, 2-4 uur p/week

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jou aan onze zijde kunnen we onze zichtbaarheid op onze socials vergroten, waardoor we zoveel mogelijk mensen activeren om zelf in actie te komen en geld op te halen voor kankeronderzoek.

Stefanie van Rootselaar

Stefanie van Rootselaar

Fight Cancer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze mooiste maand op het gebied van fondsenwervende evenementen nadert en helaas zijn we tijdelijk onderbezet! We willen graag juist in (aanloop naar) deze periode uitdragen wat we allemaal doen. Facebook en Instagram zijn voor ons belangrijke kanalen om zichtbaarheid én enthousiasme te creëren onder onze achterban. Kom jij ons helpen om onze socials levendig te houden? Ben je flexibel, proactief en kun je creatief meedenken? Dan ben jij onze perfecte match.

Wat hebben we nodig?

  • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week.
  • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Onze organisatie Social Media account(s)
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Dewi 👐 Flyer design

Dewi
Tijdens mijn samenwerking met Fight Cancer waren er veel creatieve mogelijkheden. Zo werd er naar mijn eigen inbreng geluisterd en was ik vrij om creatief bezig te zijn.

Diana 👐 Fotoreportage Rollercoaster Run

Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!

Vincent 👐 Video edit

Vincent
Het was een prettige samenwerking!