5a84e319-b97b-4a48-af15-25ec0fa5eb6f

Flexibele copywriting ondersteuning

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Wij proberen door middel van fondsenwervende events zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn! Help jij mee in deze missie voor LoveLife Run?

Vera Vandenberghe

Vera Vandenberghe

Fight Cancer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

LoveLife Run is een Run waarbij stoere (ex)kankerpatiënten zelf de uitdaging aangaan om 5 kilometer hard te lopen, samen met naasten en behandelaars. Wij trainen 12 weken met ze om ze helemaal klaar te stomen. Zij halen in hun omgeving donaties op voor onderzoek naar kanker én door het trainen helpen we ze bij hun revalidatie! Op dit moment hebben we al meerdere leden in ons kernteam voor LoveLife Run Arnhem, zoals iemand voor Social Media. We zoeken specifiek nog iemand voor communicatie (denk inderdaad aan schrijven nieuwsbrieven, deelnemerscommunicatie, etc). Heel veel ervaring is niet belangrijk, zelfstandigheid wel!

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele copywriting ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor bij tijdens de LoveLife Run in Breda
  • Hulp bij het schrijven van verschillende teksten voor online/offline gebruik, zoals: nieuwsbrieven schrijven, deelnemerscommunicatie, ect.
  • Sparren over de creatieve invulling van de teksten.
  • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Copywriter of communicatie-specialist die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende teksten voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld campagnes.

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Een teamlid dat betrokken is en inhoudelijk weet wat er in de teksten moet terugkomen.
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Tone of Voice Guide.
  • Er zijn al veel documenten omdat we al LoveLife Run Breda hebben georganiseerd (en die hele sterke communicatie voeren). Het wiel zelf uitvinden hoeft dus niet, maar een eigen sausje eraan geven is wel heel leuk!
Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Dewi
Tijdens mijn samenwerking met Fight Cancer waren er veel creatieve mogelijkheden. Zo werd er naar mijn eigen inbreng geluisterd en was ik vrij om creatief bezig te zijn.
Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!
Jurriaan
Samenwerken mt Fight cancer is een feest: wat een positieve drive voor een geweldig doel heeft dat team! Ze mogen mij altijd benaderen en dat zal ik er zijn!
Lieke
De samenwerking met Fight Cancer wat top! De communicatie vooraf, sfeer op het evenement en afronding zijn geslaagd! Ik hoop vaker iets te kunnen gaan betekenen voor Fight Cancer.
Martine
Het contact met Judith was heel prettig, ze is heel open en enthousiast!
Vincent
Het was een prettige samenwerking!