69256936-d780-4537-a33a-2aa1fe5a94a3

Flexibele Design ondersteuning

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

25-45 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

We zetten deze banners in op mediaruimte van DPG/Mediahuis (gratis) & hopen hiermee op extra visibility, om zo de grootste spinningmarathon van NL tot een succes te maken en veel donaties op te halen!

Vera Vandenberghe

Vera Vandenberghe

Fight Cancer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Binnenkort gaan we de GROOTSTE spinningmarathon van Nederland organiseren (23 maart 2023). Super gaaf dus! We hopen hiermee zoveel mogelijk donaties op te halen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. We hebben via Mediahuis en DPG gratis mediaruimte gekregen; we hebben alleen met onze 5FTE niemand in dienst op het gebied van Desisn. Wie helpt ons mee?

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele design ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor bij bijvoorbeeld een campagne, project of andere initiatieven dat we gaan starten.
  • Hulp bij het maken van verschillende visual assets voor online/offline gebruik, zoals: flyer, uitnodiging, banner, Social Media post etc.
  • Sparren over de creatieve invulling van de visual assets.
  • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.
  • We zoeken iemand die specifiek online display banners (HTML 5) kan maken in diverse formaten

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Grafisch Designer die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende visual assets voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het opleveren van verschillende visual assets als social posts, banners, flyers etc.

🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie

Wat hebben we al?

  • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
  • Richtlijnen en eventuele content voor de visual assets.
  • Een Huisstijldocument.
  • We weten dus wat we willen maar staan zeker open ook voor creatieve input. Ervaring bij het maken van online Display banners (HTML5) zou heel fijn zijn om tot een banner te komen die niet alleen mooi is, maar hopelijk ook veel kan opleveren voor dit concept :-).
  • We zoeken dus echt iemand die eigenlijk mee kan ontwerpen en coderen. We hebben al enigszins bedacht wat we willen (niet al te moeilijk; spinningfiets die voorbij komt met tekst er achteraan), maar gaan ook graag mee op jouw creatieve input om tot een zo goed mogelijke banner te komen!
Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Dewi
Tijdens mijn samenwerking met Fight Cancer waren er veel creatieve mogelijkheden. Zo werd er naar mijn eigen inbreng geluisterd en was ik vrij om creatief bezig te zijn.
Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!
Jurriaan
Samenwerken mt Fight cancer is een feest: wat een positieve drive voor een geweldig doel heeft dat team! Ze mogen mij altijd benaderen en dat zal ik er zijn!
Lieke
De samenwerking met Fight Cancer wat top! De communicatie vooraf, sfeer op het evenement en afronding zijn geslaagd! Ik hoop vaker iets te kunnen gaan betekenen voor Fight Cancer.
Martine
Het contact met Judith was heel prettig, ze is heel open en enthousiast!
Vincent
Het was een prettige samenwerking!