38d40a37-d806-4992-bfd7-d7d2de28025e

Copywriting ondersteuning event

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Samen toewerken naar een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn, dat is wat wij doen met onze events! Help jij met jouw creatieve skills mee aan deze ontzettend mooie missie? <3

Ankie Jones

Ankie Jones

Fight Cancer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Yes yes yes, we zijn met een leuke club van 4 bezig in Voorschoten de allereerste editie van Walk&Dance to Fight Cancer te organiseren in oktober dit jaar! Wat we in ons team nog missen is iemand die verantwoordelijk wil zijn voor alle communicatie- en marketing. Geen nood, je hoeft het zeker niet alleen te doen! We hebben al veel beschikbaar vanuit de landelijke stichting; we missen vooral iemand die met zijn of haar creatieve skills ons mee gaat helpen er een heel tof event van te maken! Met de opbrengst van het event financieren we baanbrekend onderzoek naar kanker. Help jij mee om alle communicatie-activiteiten tot in de nopjes op orde te maken?

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele copywriting ondersteuning bij het aankomende event (8 to 16 uur verspreid over 4 weken)
  • Denk aan aansprekende teksten voor een van onze marketing materialen (bijvoorbeeld uitnodiging, social media post, nieuwsbrief) in lijn met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies op gebied van bijpassende content materialen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Krijg hulp van een copywriter die goed geschreven en aansprekende content kan schrijven voor marketing materialen voor een event zoals een uitnodiging, flyer of blogpost.

  • We zoeken een copywriter die aansprekende content kan schrijven en alle communicatie wil oppakken voor ons gloednieuwe event in Voorschoten!
✍️ Copywriting
🎪 Events

Wat hebben we al?

  • Globale content richting(en).
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Vanuit onze landelijke stichting Fight cancer krijgen we allerlei zaken gefaciliteerd; denk aan een contentkalender, voorbeeldpost, logo, standaard uitingen enz. Je hoeft dus niet alles zelf te verzinnen (maar creativiteit wordt gewaardeerd!)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Dewi 👐 Flyer design

Dewi
Tijdens mijn samenwerking met Fight Cancer waren er veel creatieve mogelijkheden. Zo werd er naar mijn eigen inbreng geluisterd en was ik vrij om creatief bezig te zijn.

Diana 👐 Fotoreportage Rollercoaster Run

Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!

Vincent 👐 Video edit

Vincent
Het was een prettige samenwerking!