4ae961b5-9f1b-438f-bd36-ab5293e629f9

Ondersteuning bij Insta Stories

Organisatie in het kort

Face This is een social streetwear label waarbij Indonesische basisschoolkinds collabben met (street)artists van over de hele wereld, om hun eigen onderwijs te verbeteren. Deze kinderen geven letterlijk hun eigen toekomst kleur!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

⏱ Duur: 2-3 maanden, 2 uur p/w

📍

Vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met jouw Insta stories skills, kunnen wij onze doelgroep nog beter bereiken en hopelijk ook activeren!

Jos van der Hoek

Jos van der Hoek

Face This

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben een enorm mooi verhaal. Kinderen uit Indonesië designen samen met streetartist kleding, die wij distribueren. Hiermee halen we geld op voor projecten die hun onderwijs verbeteren. Bijvoorbeeld door nieuw lesmateriaal of een renovatie te financieren, zodat meer kinderen naar school kunnen. Zo hebben de kinderen meer kansen op een zelfredzame toekomst.

Momenteel is ons Instagram account groeiende. We zetten Insta stories echter nog niet structureel in, dus we hopen dat onze groei zal toenemen wanneer we ook dit kanaal gaan inzetten. Hopelijk kun jij ons daarbij helpen!

Wat hebben we nodig?

  • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-3 uur per week (in overleg).
  • Het beheren van onze Instagram. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende Insta Stories
  • Het plannen van de Insta Stories in de vorm van een content kalender.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Onze organisatie Social Media account(s)
  • Leuk om te weten: we staan in de Vogue: https://www.vogue.nl/cultuur/art-en-design/talent-to-watch-face-this/
  • Veel met (street)artists samengewerkt die op Instagram veel bereik hebben. Ook steun diverse van BN'ers, waaronder: Tygo Gernandt, Katja Schuurman, Chef'Special en vele anderen.
Face This
Face This

De missie van Face This.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Nederland, Rotterdam

Sommige kinderen in Indonesië hebben niet altijd even goed toegang tot gedegen onderwijs. Tegelijkertijd beschikken zij over creatieve talenten waar sommige designers, illustratoren en artiesten inspiratie uithalen. Picasso zei immers: 'Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.' Face This brengt Indonesische kids en (street)artists samen voor mooie collabs. Met de samenwerkingen kunnen we projecten financieren die hen kansen bieden op een betere toekomst, projecten zoals het renoveren van een school of het aanschaffen van nieuw lesmateriaal. 

Lees meer

Professionals over Face This

Jip
Het was (en is) een geweldige samenwerking. Jos is enorm betrokken en staat open voor input. Ik raad iedereen aan om hun tijd te doneren aan zo'n mooie organisatie als Facethis.
Mariëlla
De samenwerking met Jos was erg prettig. Hij is een professional en weet welke kant hij op wilt met Face This. Hij staat open voor eigen inbreng en jouw kijk op het project.