f30fefe2-d082-48b2-8f22-954e6f54f4cc

Fotoshoot

Organisatie in het kort

We maken met toegankelijke eindgebruikersondersteuning digitale zorgmiddelen bruikbaar voor iedereen. Dat doen we voor én met de doelgroep.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Help ons onze diensten goed in beeld te brengen zodat we zorgorganisaties kunnen laten zien hoe ze hun cliënten op weg kunnen helpen met eHealth.

Maartje van Hees

Maartje van Hees

Exceptionall

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We worstelen al langer met het probleem dat we een dienst bieden die niet direct makkelijk in beeld uit te drukken is. We zijn daarom op zoek naar iemand die niet alleen mooie foto's kan maken, maar die ook met ons kan meedenken hoe we onze diensten duidelijk in beeld kunnen communiceren. We zijn vooral op zoek naar beelden die uitdrukken hoe iemand met wat ondersteuning met plezier en zelfvertrouwen gebruik maakt van digitale zorgmiddelen.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van bijvoorbeeld: een evenement, doelgroep, medewerkers of intern proces), welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.
  • We willen graag foto's die we kunnen gebruiken bij onze blogs, social media-uitingen, en in flyers.
  • Verder zijn we op zoek naar foto's van onze teamleden aan het werk, bijvoorbeeld bij het geven van een training.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Datum in overleg
  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • We kunnen waarschijnlijk ook op locatie met klanten / cliënten foto's maken. Dat zou dan in omgeving Hengelo / Enschede zijn.
Exceptionall
Exceptionall

De missie van Exceptionall.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Baarn

Wij ondersteunen organisaties in de langdurige zorg bij inzet van digitale middelen. Deze digitale middelen hebben een grote toegevoegde waarde voor mensen met een chronische aandoening of beperking, maar juist zij zijn vaak niet zo digitaal vaardig. Door eenvoudige instructiematerialen en training, maar vooral door een laagdrempelige vraagbaak, helpen we hen deze technologie kunnen gebruiken.

Lees meer