a4c0a063-9bee-4701-86c0-d58d4b95a0e2 (1)

Facebook, LinkedIn & Instagram Ads

Organisatie in het kort

Wij zijn er om het verschil te maken voor alle hulpbehoevenden in Nederland. Zodat we hen kunnen helpen het leven te leiden dat ze willen leiden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Wij willen nieuwe studenten werven voor in de zorg en zo de tekorten op de arbeidsmarkt verkleinen en zoveel mogelijk mensen helpen het leven te leiden dat ze willen leiden. Door ons te helpen met de wervingscampagne, help je mee aan dit doel!

Kirsten van de Grift

Kirsten van de Grift

Emile Thuiszorg

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn een campagne gestart om nieuwe studenten te werven voor Emile Thuiszorg . Dit betekent dat we op onze social media kanalen onze content (video's) gaan delen en onze bestaande medewerkers dit ook gaan delen, waardoor we een enorme boost krijgen op social media. Verder gaan we vanaf augustus ook offline campagne voeren, door bijvoorbeeld op introductiemarkten van studenten introductieweken te staan. Om deze online en offline campagne te ondersteunen, willen we graag adverteren op onze social media kanalen. Onze doelgroep zit vooral op Instagram, dus we denken dat het slim is om daar de focus te leggen!

Wat hebben we nodig?

  • Een professional die kan helpen met het opzetten/schrijven van social ads.
  • Training/advies hoe we deze campagne(s) kunnen monitoren, om toekomstige Ads te kunnen verbeteren.
  • We leren graag meer over A/B testing voor effectieve campagnes.
  • Met deze Ads willen we nieuwe Emilers (studenten als zorgmedewerkers) werven

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een social media marketeer die een effectieve social media campagne kan opzetten (voor bijvoorbeeld Facebook, Instagram en/of LinkedIn). Benodigd: ervaring met targeting via Facebook Ads Manager en/of LinkedIn Campaign Manager.

🌎 Social Media
📢 Social Advertisement

Wat hebben we al?

  • De doelen van deze campagne.
  • Social media pagina’s van onze organisatie
  • We hebben budget om advertenties te doen
  • Content (foto, video, design) wanneer een visual bij de ads gewenst is.
  • We hebben de mogelijkheid om onze webbeheerder kleine werkzaamheden te laten uitvoeren (bijvoorbeeld om Tag Manager of Facebook Pixel te installeren).
  • Wij hebben Google Analytics op onze website geïnstalleerd.

Waarom is dit project van waarde?

We hebben op dit moment te maken met enorme tekorten van personeel in de zorg. Wij, studenten die als bijbaan in de zorg werken, proberen dit maatschappelijke probleem te verkleinen. Om zoveel mogelijk studenten in te zetten in de zorg, voeren we deze zomer een grote wervingscampagne. Het succes van de wervingscampagne is daarom heel belangrijk!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Emile Thuiszorg
Emile Thuiszorg

De missie van Emile Thuiszorg.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
📍Amersfoort

Wij zijn Emile. Een groep slimme, enthousiaste en liefhebbende studenten die samen staan voor persoonlijke aandacht en zorg op maat. Wij zijn er om het verschil te maken voor alle hulpbehoevenden in Nederland. Zodat we hen kunnen helpen het leven te leiden dat ze willen leiden.

Lees meer

Professionals over Emile Thuiszorg

Jessie 👐 Speed consult: Copywriting workshop

Jessie
Het was zeer fijn samenwerken met Emile Thuiszorg. Kirsten was erg helder in haar communicatie en de workshop geven kon op een prettige locatie en de deelnemers waren erg enthousiast.

Thomas 👐 Creative coach

Thomas
De contactpersoon was enthousiast over ons kennismakingsgesprek en begreep ook dat ik bij een voortzetting betaald wilde worden.