Schermafbeelding 2020 03 23 Om 14.00.28

Coronahulp: Copywriting webteksten

Organisatie in het kort

Wij zijn er om het verschil te maken voor alle hulpbehoevenden in Nederland. Zodat we hen kunnen helpen het leven te leiden dat ze willen leiden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Wij willen zoveel mogelijk kwetsbare mensen helpen tijdens Corona door ze te koppelen aan ons netwerk die ze helpt met boodschappen doen!

Leanne de Vries

Leanne de Vries

Emile Thuiszorg

Projectomschrijving

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof).
  • Teksten in lijn met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

✍️ Copywriting
🔎 SEO

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • De website wordt dinsdag 24 maart gebouwd. Deze willen we graag verbeteren!

Waarom is dit project van waarde?

Tijdens Corona is het belangrijk voor kwetsbare mensen om zoveel mogelijk binnen te blijven. We willen deze groep mensen daarom helpen door boodschappen voor ze te doen zodat ze binnen kunnen blijven. Het is belangrijk dat deze kwetsbare groep ons kan vinden en dat zal voornamelijk via de website gebeuren!

Emile Thuiszorg
Emile Thuiszorg

De missie van Emile Thuiszorg.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
📍Amersfoort

Wij zijn Emile. Een groep slimme, enthousiaste en liefhebbende studenten die samen staan voor persoonlijke aandacht en zorg op maat. Wij zijn er om het verschil te maken voor alle hulpbehoevenden in Nederland. Zodat we hen kunnen helpen het leven te leiden dat ze willen leiden.

Lees meer

Professionals over Emile Thuiszorg

Jessie
Het was zeer fijn samenwerken met Emile Thuiszorg. Kirsten was erg helder in haar communicatie en de workshop geven kon op een prettige locatie en de deelnemers waren erg enthousiast.
Thomas
De contactpersoon was enthousiast over ons kennismakingsgesprek en begreep ook dat ik bij een voortzetting betaald wilde worden.