28986c2b-2e1e-48ad-9008-9223edc2fa0d

Social Media post templates

Organisatie in het kort

Door het doorbreken van gendernormen dragen wij bij aan sociale veiligheid, mentaal welzijn en natuurlijk gendergelijkheid.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw design kunsten kunnen wij onze socials nog meer laten groeien en zo onze belangrijke boodschap nog aantrekkelijker maken voor eenieder.

Joost Mallo

Joost Mallo

Emancipator

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn bezig met een inhaalslag qua professionaliseren van onze communicatie, waar ook onze zichtbaarheid van de socials onder valt. Daar zouden we graag jouw ondersteuning bij willen! Wij zouden graag voor onze socials vaste templates ontvangen, voornamelijk voor Instagram stories en voor Linkedin posts, eventueel ook facebook. Easy to use voor in Canva. Voornamelijk bedoeld om informatie te delen vanuit toolkits die wij hebben ontwikkeld (LinkedIn) of voor activistische boodschappen/delen van andermans informatie.

Wat hebben we nodig?

  • Een korte uitleg over de tool die wij kunnen gebruiken (Canva)
  • Een set aan kant-en-klare templates (met bijvoorbeeld filters, ons logo, typografie), voor Instagram Stories en LinkedIn, die wij vervolgens makkelijk zelf kunnen inrichten.
  • Onze Instagram page is nu in gebruik voor een campagne, maar wanneer deze is afgelopen in 2023 zouden we hiervoor ook graag wat template posts voor ontvangen..

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die vanuit onze huisstijl een set van social media templates kan maken, die wij vervolgens zelf kunnen invullen om social media posts te maken.

🎨 Grafisch Design
🖼 Canva / Design tool
🎨 Logo & Huisstijl

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
  • Kleuren zijn eventueel nog deels vanaf te wijken (kunnen kleuren worden toegevoegd).
  • Overzicht aanwezig van wat we aan content willen plaatsen

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Emancipator
Emancipator

De missie van Emancipator.

🕊Mensenrechten
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Emancipator streeft naar sociale rechtvaardigheid: een duurzame wereld waarin iedereen zich in veiligheid, vrijheid en gelijkwaardigheid kan ontplooien en ontwikkelen. Daarvoor is zowel mannen- als vrouwenemancipatie nodig. Met ons werk stimuleren wij zorgzame mannelijkheid en voorkomen wij gewelddadige mannelijkheid; dat is niet alleen goed voor niet-mannen, maar ook voor mannen zelf.

Lees meer

Professionals over Emancipator

Sjanne 👐 Social Media post templates

Sjanne
De klus voor Emancipator was ontzettend tof en inspirerend. Daarnaast heb ik in mijn gesprekken met Joost ook veel geleerd over mannenemancipatie en hoop ik betrokken te blijven bij Emancipator. Bedankt voor deze klus Joost, kan niet wachten om het live te zien gaan!