f40f7dc6-2085-4bcf-8afd-848bbe55a9b6

Fotoshoot event mannenemancipatie

Organisatie in het kort

Door het doorbreken van gendernormen dragen wij bij aan sociale veiligheid, mentaal welzijn en natuurlijk gendergelijkheid.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw fotografie kunst hebben we een blijvende herinnering en kunnen we het inzetten om nog meer mensen te bereiken met onze missie.

Joost Mallo

Joost Mallo

Emancipator

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

19 november organiseren wij een bijzonder en belangrijk evenement over de toekomst van mannenemancipatie. Dit willen we graag vastleggen om later te gebruiken. Enerzijds een blijvende herinnering aan een bijzondere dag, anderzijds mooie foto's om te kunnen gebruiken. Schiet jij de mooiste plaatjes?

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van ons evenement, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Datum: 19 november 2022 (09.30 tot 18.00 uiterlijk, maar je mag natuurlijk eerder weg)
  • Locatie: NoLimit in Amsterdam Zuid-Oost
  • Heerlijke lunch voor ons allen
Emancipator
Emancipator

De missie van Emancipator.

🕊Mensenrechten
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Emancipator streeft naar sociale rechtvaardigheid: een duurzame wereld waarin iedereen zich in veiligheid, vrijheid en gelijkwaardigheid kan ontplooien en ontwikkelen. Daarvoor is zowel mannen- als vrouwenemancipatie nodig. Met ons werk stimuleren wij zorgzame mannelijkheid en voorkomen wij gewelddadige mannelijkheid; dat is niet alleen goed voor niet-mannen, maar ook voor mannen zelf.

Lees meer

Professionals over Emancipator

Sjanne
De klus voor Emancipator was ontzettend tof en inspirerend. Daarnaast heb ik in mijn gesprekken met Joost ook veel geleerd over mannenemancipatie en hoop ik betrokken te blijven bij Emancipator. Bedankt voor deze klus Joost, kan niet wachten om het live te zien gaan!