31279070-6e41-4bfd-9622-57e21ce46414

Call: Social Media specialist

Organisatie in het kort

Door het doorbreken van gendernormen dragen wij bij aan sociale veiligheid, mentaal welzijn en natuurlijk gendergelijkheid.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

1 uur call

🚀

We kunnen direct starten

De call

De vraag

Wij voeren op onze Instagram een campagne om gendernormen te doorbreken, door mannen te vragen wat voor man zij willen zijn. Echter loopt de campagne moeizaam. Wat kunnen wij verbeteren?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🌎 Social Media

Extra achtergrondinformatie

Met "De man die ik wil zijn..." campagne willen wij de veelzijdigheid van mannen, mannelijkheid en mannenemancipatie aan de wereld tonen en zo iedereen inspireren om zichzelf deze vraag te blijven stellen (en ernaar te gaan handelen)!(https://www.instagram.com/emancipator.nl/)

Echter bereiken we weinig mensen met de campagne en missen we het sneeuwbaleffect waarop wij gehoopt hadden, waardoor de campagne meer tijd kost dan vooraf ingeschat en het meer leuren is om deelnemers. Het is een bekend probleem dat mannen zich moeilijk uitspreken, maar dit valt wel tegen. Op dit moment hebben we steeds net aan voldoende voor een volgende week en bereiken we ook nog eens weinig mensen met deze campagne.

Emancipator
Emancipator

De missie van Emancipator.

🕊Mensenrechten
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Emancipator streeft naar sociale rechtvaardigheid: een duurzame wereld waarin iedereen zich in veiligheid, vrijheid en gelijkwaardigheid kan ontplooien en ontwikkelen. Daarvoor is zowel mannen- als vrouwenemancipatie nodig. Met ons werk stimuleren wij zorgzame mannelijkheid en voorkomen wij gewelddadige mannelijkheid; dat is niet alleen goed voor niet-mannen, maar ook voor mannen zelf.

Lees meer

Professionals over Emancipator

Sjanne
De klus voor Emancipator was ontzettend tof en inspirerend. Daarnaast heb ik in mijn gesprekken met Joost ook veel geleerd over mannenemancipatie en hoop ik betrokken te blijven bij Emancipator. Bedankt voor deze klus Joost, kan niet wachten om het live te zien gaan!