Kennissessie GDPR en AVG

Organisatie in het kort

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan goed onderwijs voor kinderen en jongeren. Omdat onderwijs de sleutel tot een betere toekomst is!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Ontwikkelingshulp
💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

3-6 uur in totaal

🗓️

Verspreid over 1-2 weken

🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak.

apostrophe-beginning

Wij maken samen met jou van Edukans graag een nog professionelere organisatie, met oog voor de belangrijke privacy van onze donateur.

Maarten de Bruijn

Maarten de Bruijn

Edukans

Projectomschrijving

Ons huidige kennisniveau.

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan documenten voor de organisatie waar wij als organisatie en onze medewerkers aan moeten voldoen ihkv AVG. Deze documenten willen we laten ondertekenen en het onderwerp jaarlijks laten terugkomen bij de functioneringsgesprekken. Maar we willen de medewerkers natuurlijk ook graag meenemen op dit onderwerp en niet alleen iets laten ondertekenen. We (groep van 5) willen van jou graag meer weten hierover, zodat we alle medewerkers goed kunnen instrueren!

De inhoud van de sessie.

  • Welke impact heeft dit op de dagelijkse gang van zaken voor de organisatie?
  • Met welke zaken moet je rekening houden?
  • Wat zijn de consequenties?
  • Wat zijn de must-haves om je organisatie GDPR-compliant te maken?
  • Hoe kunnen we actief monitoren of er geen data lekken zijn?
  • Hoe kunnen we het beste toetsen binnen de organisatie (bijv via een mail test)?
  • Wat is een geschikte online, korte training voor de medewerkers?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een legal specialist met aantoonbare ervaring met het betreffende onderwerp. Instaat zijn of haar kennis over te brengen in een workshop of presentatie vorm aan een groep van 5 mensen (geen specialistische kennis aanwezig).

🧠 Consulting Digital Marketing
👩‍⚖️ Juridisch advies
Edukans
Edukans

De missie van Edukans.

📚Educatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amersfoort

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren.

Lees meer

Professionals over Edukans

Tamara
Superfijne samenwerking. Duidelijke instructies en een leuke opdracht . Aantal uren was ook realistisch
Vincent
Het was een plezier om te werken met Marinke van het Edukans team, de briefing was duidelijk en de communicatie was efficiënt. Ik ben blij dat ik hen kon helpen bij het realiseren van hun doelen voor een professionele huisstijl.
Christel
We vonden het erg leuk om Edukans te helpen met deze animatie. Het project waar de animatie over gaat, gaat ons erg aan het hart. De samenwerking ging vlot en communicatie met Marinke verliep erg fijn!
Misaki
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Edukans. Ze waren duidelijk in wat ze voor ogen hadden, maar gaven mij ook genoeg vrijheid en flexibiliteit om dingen uit te proberen. Uiteindelijk hebben wij samen een hele leuke iconenset ontwikkeld die ondertussen ook al live te zien is!
Aart
Ik kijk terug op een hele fijne, vlotte samenwerking. Een duidelijke briefing, realistische ureninschatting, fijn contact en heldere feedback. Top dus!
Elzo
Edukans is een interessante opdrachtgever en de samenwerking verliep goed. Ik heb met veel plezier gewerkt aan het restylen van het logo.