97905f9f-8a60-4fc3-8954-847f4611eed5

Huisstijl document

Organisatie in het kort

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan goed onderwijs voor kinderen en jongeren. Omdat onderwijs de sleutel tot een betere toekomst is!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Ontwikkelingshulp
💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

15-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we zorgen voor een eenduidige uitstraling van ons merk in zowel print als online uitingen.

Marinke van der Bend

Marinke van der Bend

Edukans

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij hebben onlangs wat elementen verwijderd uit onze huidige huisstijl en wat nieuwe elementen toegevoegd. We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen dit te vertalen naar een helder huisstijldocument. Ook is er ruimte voor eigen inbreng (van bijvoorbeeld aanvullende elementen als lettertypes, visuele grafische elementen etc.).

Wat hebben we nodig?

  • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die een huisstijl kan ontwerpen die goed aansluit bij de missie, visie en waarden van een organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

🎨 Grafisch Design
🎨 Logo & Huisstijl
✏️ Illustratie

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Huidige huisstijl inclusief logo, kleurgebruik en lettertypes.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Een aantal elementen die terug moeten komen in de nieuwe huisstijl (kleuren, logo, lettertype).
Edukans
Edukans

De missie van Edukans.

📚Educatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amersfoort

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren.

Lees meer

Professionals over Edukans

Tamara
Superfijne samenwerking. Duidelijke instructies en een leuke opdracht . Aantal uren was ook realistisch
Vincent
Het was een plezier om te werken met Marinke van het Edukans team, de briefing was duidelijk en de communicatie was efficiënt. Ik ben blij dat ik hen kon helpen bij het realiseren van hun doelen voor een professionele huisstijl.
Christel
We vonden het erg leuk om Edukans te helpen met deze animatie. Het project waar de animatie over gaat, gaat ons erg aan het hart. De samenwerking ging vlot en communicatie met Marinke verliep erg fijn!
Misaki
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Edukans. Ze waren duidelijk in wat ze voor ogen hadden, maar gaven mij ook genoeg vrijheid en flexibiliteit om dingen uit te proberen. Uiteindelijk hebben wij samen een hele leuke iconenset ontwikkeld die ondertussen ook al live te zien is!
Aart
Ik kijk terug op een hele fijne, vlotte samenwerking. Een duidelijke briefing, realistische ureninschatting, fijn contact en heldere feedback. Top dus!
Elzo
Edukans is een interessante opdrachtgever en de samenwerking verliep goed. Ik heb met veel plezier gewerkt aan het restylen van het logo.