73834b19-abea-4f44-a43a-cebd949d3487

Advies online Webinar opzetten

Organisatie in het kort

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan goed onderwijs voor kinderen en jongeren. Omdat onderwijs de sleutel tot een betere toekomst is!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Ontwikkelingshulp
💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw technische inzicht kunnen wij Nederlandse en Oegandese scholieren met elkaar verbinden!

Florien Poll

Florien Poll

Edukans

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Van 19 tot 26 februari hebben we een online uitwisseling tussen Nederlandse middelbare scholieren en Oegandeze scholieren op een groepsaccommodatie-locatie in Austerlitz. We hebben jouw ondersteuning nodig om voor ons uit te zoeken wat er nodig is om in deze week elke dag een zoom-verbinding met Oeganda te hebben met 28 computers. Je hoeft hier niet bij aanwezig te zijn, maar ons kunnen vertellen of we hier bijvoorbeeld Wifi-hotspots voor moeten huren of iets anders zouden moeten huren of kopen om dit mogelijk te maken. Dat je de technische details voor ons in kaart kan brengen en kan meedenken in de mogelijkheden (of onmogelijkheden). We hebben zelf weinig technische kennis en dit Going Global programma valt of staat met een goede verbinding met de scholieren in Oeganda.

Wat hebben we nodig?

  • Meedenken in (technische) mogelijkheden om verbinding tussen 28 computers tot stand te brengen.
  • Technische details in kaart brengen om verbinding in Oeganda te maken.
  • Optioneel: zaterdag 19 februari een paar uur aanwezig zijn voor livegang voor technische ondersteuning

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Wat hebben we al?

  • De deelnemers hebben allen een eigen computer bij zich
  • Er is één wifi punt aanwezig op de locatie
  • De 4G was 3 jaar geleden op deze locatie vrij zwak

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Edukans
Edukans

De missie van Edukans.

📚Educatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amersfoort

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren.

Lees meer

Professionals over Edukans

Tamara 👐 Vragen verzinnen voor Eduschool Basisschooltoets

Tamara
Superfijne samenwerking. Duidelijke instructies en een leuke opdracht . Aantal uren was ook realistisch

Vincent 👐 Video edit

Vincent
Het was een plezier om te werken met Marinke van het Edukans team, de briefing was duidelijk en de communicatie was efficiënt. Ik ben blij dat ik hen kon helpen bij het realiseren van hun doelen voor een professionele huisstijl.

Christel 👐 Korte animatie

Christel
We vonden het erg leuk om Edukans te helpen met deze animatie. Het project waar de animatie over gaat, gaat ons erg aan het hart. De samenwerking ging vlot en communicatie met Marinke verliep erg fijn!

Misaki 👐 Website design update met content

Misaki
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Edukans. Ze waren duidelijk in wat ze voor ogen hadden, maar gaven mij ook genoeg vrijheid en flexibiliteit om dingen uit te proberen. Uiteindelijk hebben wij samen een hele leuke iconenset ontwikkeld die ondertussen ook al live te zien is!

Aart 👐 Professionele Powerpoint template

Aart
Ik kijk terug op een hele fijne, vlotte samenwerking. Een duidelijke briefing, realistische ureninschatting, fijn contact en heldere feedback. Top dus!

Elzo 👐 Logo

Elzo
Edukans is een interessante opdrachtgever en de samenwerking verliep goed. Ik heb met veel plezier gewerkt aan het restylen van het logo.