2b53a4ec-d54c-45dc-bc27-3973a3441e97

Video edit

Organisatie in het kort

De helft van de mensen met de spierziekte Duchenne wordt niet ouder dan 30 jaar. D.m.v. financiering van onderzoek, betere zorg en heldere informatievoorziening willen we een beter en langer leven voor iedereen met Duchenne.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Educatie

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met deze korte promotionele video's kunnen we deelnemers werven voor ons event die fondsenwerven voor ons ultieme doel: iedereen met Duchenne 40 jaar!

Tinha Oehl

Tinha Oehl

Duchenne Parent Project

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We organiseren op 17 juni een fondsenwervend fietsevenement: De Duchenne40. We willen met deze promo's deelnemers werven en mensen in actie krijgen zich op deze dag in te zetten voor iedereen met Duchenne, zodat ook zij in de toekomst 40 jaar kunnen worden. Zelf hebben we niet de expertise om van onze bestaande beelden (voornamelijk foto's) een goede edit te maken. Kun jij ons daarmee helpen?

Wat hebben we nodig?

  • 3x een korte video edit voor ons evenement De Duchenne40 dat op 17 juni plaatsvindt (3 doelgroepen).
  • 30-40 seconden per video, dat mensen aanspoort in actie te komen voor Duchenne - inschrijven voor DD40
  • Dit zullen we via onze socials zullen delen en promoten gemaakt van bestaand beeldmateriaal (foto's voornamelijk)

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • We hebben video/foto materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • De doelgroep die we willen bereiken met de video.
  • We hebben vooral foto's die we kunnen gebruiken, niet al teveel video.
  • We hebben 3 doelgroepen uitgeschreven en kunnen voor elke doelgroep 1 korte promo maken, specifiek getarget op die doelgroep (fanatieke fietser, moeder met bekende met Duchenne, student)
Duchenne Parent Project
Duchenne Parent Project

De missie van Duchenne Parent Project.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Veenendaal

Stichting Duchenne Parent Project zet zich in voor een beter en langer leven voor iedereen met Duchenne spierdystrofie. Duchenne is nog steeds ongeneeslijk. De spierafbraak is niet te stoppen en daarmee is de diagnose, die de meeste kinderen al jong krijgen, een doodvonnis. De tijd dringt! Er is meer geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandeling voor alle Duchenne patiënten.

Lees meer

Professionals over Duchenne Parent Project

Jan-Hein
Naast de al eerder afgeronde infographic, heb ik bij de illustraties een verdere uitwerking van zowel de infographic als de illustraties gemaakt. Weer een erg leuke samenwerking met Duchenne Data Platform!
Nikki
Ik vond het een hele fijne samenwerking, en ben blij dat ik mijn steentje bij kon dragen aan deze mooie organisatie!
Hans
De samenwerking met Mirjam en Elizabeth van Duchenne Parent Project was zeer geslaagd. Korte lijnen, snelle reacties en open voor ideeën. Ik kijk terug op een mooi project waar ik aan heb kunnen bijdragen.
Jannie
Het was fijn samenwerken met Duchenne Parent Project. Ik had ruimte voor ideeën en het contact was erg prettig. Ik kan iedereen aanbevelen om deze mooie organisatie te ondersteunen.
Jan-Hein
Het was een erg leuke en boeiende samenwerking, heel fijn om zo te kunnen helpen en er zelf ook van te leren.
Jord
De communicatie altijd prettig verliep, ze een duidelijk beeld hebben wat ze willen en ze staan open voor suggesties en verbeteringen