Maxcollectebussensmal

Teksten voor in jaarverslag

Organisatie in het kort

De helft van de mensen met de spierziekte Duchenne wordt niet ouder dan 30 jaar. D.m.v. financiering van onderzoek, betere zorg en heldere informatievoorziening willen we een beter en langer leven voor iedereen met Duchenne.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Educatie

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

apostrophe-beginning

Met jouw copywriting expertise kunnen we onze impact beter laten zien, waardoor we meer geld kunnen ophalen waarmee we onderzoek kunnen sponsoren voor een beter en langer leven met Duchenne.

Mirjam Franken

Mirjam Franken

Duchenne Parent Project

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We doen heel veel projecten met impact voor onze Duchenne families. Het lukt ons, door te weinig mankracht en expertise, niet om deze impact te vertalen naar toffe teksten, die we in ons jaarverslag willen laten zien. We weten hoe waardevol een jaarverslag om onze impact zichtbaar te maken voor (potentiële donateurs). Heb jij een scherpe pen en zin om ons te helpen? Schrijf je dan in! We gaan je uiteraard helpen met wat er in de teksten moet staan.

Wat hebben we nodig?

  • Een copywriter die ons kan ondersteunen bij het schrijven van de teksten in ons jaarverslag.
  • Sparren over de creatieve invulling van de teksten.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die ons kan helpen bij het schrijven van teksten voor ons jaarverslag, zoals: impact, missie & visie, gebeurtenissen, etc.

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Een teamlid dat betrokken is en inhoudelijk weet wat er in de teksten moet terugkomen.
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Een Nieuwe Gever die ons helpt bij de vormgeving van ons jaarverslag
  • Voorgaande jaarverslagen en voorbeelden hoe wij het zouden willen.
Duchenne Parent Project
Duchenne Parent Project

De missie van Duchenne Parent Project.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Veenendaal

Stichting Duchenne Parent Project zet zich in voor een beter en langer leven voor iedereen met Duchenne spierdystrofie. Duchenne is nog steeds ongeneeslijk. De spierafbraak is niet te stoppen en daarmee is de diagnose, die de meeste kinderen al jong krijgen, een doodvonnis. De tijd dringt! Er is meer geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandeling voor alle Duchenne patiënten.

Lees meer

Professionals over Duchenne Parent Project

Jan-Hein
Naast de al eerder afgeronde infographic, heb ik bij de illustraties een verdere uitwerking van zowel de infographic als de illustraties gemaakt. Weer een erg leuke samenwerking met Duchenne Data Platform!
Nikki
Ik vond het een hele fijne samenwerking, en ben blij dat ik mijn steentje bij kon dragen aan deze mooie organisatie!
Hans
De samenwerking met Mirjam en Elizabeth van Duchenne Parent Project was zeer geslaagd. Korte lijnen, snelle reacties en open voor ideeën. Ik kijk terug op een mooi project waar ik aan heb kunnen bijdragen.
Jannie
Het was fijn samenwerken met Duchenne Parent Project. Ik had ruimte voor ideeën en het contact was erg prettig. Ik kan iedereen aanbevelen om deze mooie organisatie te ondersteunen.
Jan-Hein
Het was een erg leuke en boeiende samenwerking, heel fijn om zo te kunnen helpen en er zelf ook van te leren.
Jord
De communicatie altijd prettig verliep, ze een duidelijk beeld hebben wat ze willen en ze staan open voor suggesties en verbeteringen