ee3e9b7b-46f5-4708-a263-08e96ec58a9e

Fotoshoot surfers met Duchenne

Organisatie in het kort

De helft van de mensen met de spierziekte Duchenne wordt niet ouder dan 30 jaar. D.m.v. financiering van onderzoek, betere zorg en heldere informatievoorziening willen we een beter en langer leven voor iedereen met Duchenne.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Educatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw foto's kunnen we in beeld brengen dat jongens met Duchenne ook dingen kunnen doen, zoals surfen in de zee!

Tinha Oehl

Tinha Oehl

Duchenne Parent Project

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien kans om het project dat Duchenne Parent Project financiert (Duchenne jongens die gaan surfen in de zee!) in beeld vast te leggen met jouw skills en hierdoor duidelijker te maken naar de buitenwereld wat het is dat we óók doen met de donaties de we ontvangen.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van ons surfproject, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.
  • Het zou heel mooi zijn als er overzichtsfotos en portretfotos in actie gemaakt kunnen worden.
  • Het zou helemaal mooi zijn als de fotograaf ook het water in kan om fotos te maken.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • Het event is op 27 augustus (of op 3 september bij slecht weer op de 27ste). Er zal een ochtend en een middagsessie zijn waarbij max 2-3 jongens met DMD het water opgaan.
  • We hebben een tijdschema gemaakt voor het event die we kunnen toesturen. Het is van 8.30 tot 15.30
  • Er is per kind een surfinstructeur en 4-5 vrijwilligers om de veiligheid te waarborgen. We gebruiken grote, aangepaste surfboards waar de jongens op kunnen liggen en zichzelf aan kunnen vasthouden. De jongens krijgen een wetsuit aan van de surfschool. Ook voor jullie is er een wetsuit te leen. Mocht je een eigen hebben kun je de uiteraard ook meenemen.
  • Locatie: Ouddorp
Duchenne Parent Project
Duchenne Parent Project

De missie van Duchenne Parent Project.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Veenendaal

Stichting Duchenne Parent Project zet zich in voor een beter en langer leven voor iedereen met Duchenne spierdystrofie. Duchenne is nog steeds ongeneeslijk. De spierafbraak is niet te stoppen en daarmee is de diagnose, die de meeste kinderen al jong krijgen, een doodvonnis. De tijd dringt! Er is meer geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandeling voor alle Duchenne patiënten.

Lees meer

Professionals over Duchenne Parent Project

Jan-Hein
Naast de al eerder afgeronde infographic, heb ik bij de illustraties een verdere uitwerking van zowel de infographic als de illustraties gemaakt. Weer een erg leuke samenwerking met Duchenne Data Platform!
Nikki
Ik vond het een hele fijne samenwerking, en ben blij dat ik mijn steentje bij kon dragen aan deze mooie organisatie!
Hans
De samenwerking met Mirjam en Elizabeth van Duchenne Parent Project was zeer geslaagd. Korte lijnen, snelle reacties en open voor ideeën. Ik kijk terug op een mooi project waar ik aan heb kunnen bijdragen.
Jannie
Het was fijn samenwerken met Duchenne Parent Project. Ik had ruimte voor ideeën en het contact was erg prettig. Ik kan iedereen aanbevelen om deze mooie organisatie te ondersteunen.
Jan-Hein
Het was een erg leuke en boeiende samenwerking, heel fijn om zo te kunnen helpen en er zelf ook van te leren.
Jord
De communicatie altijd prettig verliep, ze een duidelijk beeld hebben wat ze willen en ze staan open voor suggesties en verbeteringen