9a413a8f-b43d-4b1a-9892-cf6ce19cb012

Fotoshoot Duchenne-kids

Organisatie in het kort

De helft van de mensen met de spierziekte Duchenne wordt niet ouder dan 30 jaar. D.m.v. financiering van onderzoek, betere zorg en heldere informatievoorziening willen we een beter en langer leven voor iedereen met Duchenne.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Educatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw foto's maken we zichtbaar waarom het nodig is jongens met Duchenne te helpen!

Tinha Oehl

Tinha Oehl

Duchenne Parent Project

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij missen goede foto's (van hoge kwaliteit) van onze doelgroep om (fondsenwervende) campagnes met beeld te kunnen ondersteunen. Het beeld moet positief zijn en toch laten zien dat jongens / mannen met Duchenne steun nodig hebben. Om dit over te brengen zou het fijn zijn als jij een aantal mooie portretten van Duchenne-kids/mannen kunt schieten.

Wat hebben we nodig?

  • Een 10-tal foto's van (jonge) jongens en mannen met Duchenne spierdystrofie om onze campagnes te ondersteunen met beeld
  • Op locatie, liefst bij de gezinnen thuis of zelfs buiten mits het weer het toelaat

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • De data is in overleg mogelijk, wij willen eerst een goede match vinden om dan de gezinnen te koppelen.
  • De locatie kan door het hele land zijn afhankelijk van waar de professional vandaan komt en welke Duchenne jongen/man we uitkiezen.
  • Wensen qua beeldmateriaal: duidelijk in beeld dat iemand Duchenne heeft (rolstoel of manier van opstaan bijvoorbeeld).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Duchenne Parent Project
Duchenne Parent Project

De missie van Duchenne Parent Project.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Veenendaal

Stichting Duchenne Parent Project zet zich in voor een beter en langer leven voor iedereen met Duchenne spierdystrofie. Duchenne is nog steeds ongeneeslijk. De spierafbraak is niet te stoppen en daarmee is de diagnose, die de meeste kinderen al jong krijgen, een doodvonnis. De tijd dringt! Er is meer geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandeling voor alle Duchenne patiënten.

Lees meer

Professionals over Duchenne Parent Project

Jan-Hein 👐 Illustraties

Jan-Hein
Naast de al eerder afgeronde infographic, heb ik bij de illustraties een verdere uitwerking van zowel de infographic als de illustraties gemaakt. Weer een erg leuke samenwerking met Duchenne Data Platform!

Nikki 👐 Social Media posts ontwerpen

Nikki
Ik vond het een hele fijne samenwerking, en ben blij dat ik mijn steentje bij kon dragen aan deze mooie organisatie!

Hans 👐 Jaarverslag ontwerpen

Hans
De samenwerking met Mirjam en Elizabeth van Duchenne Parent Project was zeer geslaagd. Korte lijnen, snelle reacties en open voor ideeën. Ik kijk terug op een mooi project waar ik aan heb kunnen bijdragen.

Jannie 👐 Teksten voor in jaarverslag

Jannie
Het was fijn samenwerken met Duchenne Parent Project. Ik had ruimte voor ideeën en het contact was erg prettig. Ik kan iedereen aanbevelen om deze mooie organisatie te ondersteunen.

Jan-Hein 👐 Infographic

Jan-Hein
Het was een erg leuke en boeiende samenwerking, heel fijn om zo te kunnen helpen en er zelf ook van te leren.

Jord 👐 Voice-over voor animatie

Jord
De communicatie altijd prettig verliep, ze een duidelijk beeld hebben wat ze willen en ze staan open voor suggesties en verbeteringen