87d1c006-86b3-4497-8c1b-4a4ed7cdd0e8 (3)

Fotoshoot hulpverlening

Organisatie in het kort

Wereldwijd zijn er miljoenen mensen die niet naar de dokter kunnen. Wij helpen deze mensen in meer dan 70 landen, waaronder in Nederland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Mensenrechten
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw creatieve oog kun je de mensen die wij helpen mooi op de gevoelige plaat vastleggen, zodat wij op onze nieuwe website veel beter kunnen laten zien wat wij doen en méér mensen kunnen helpen.

Rosely van de Vooren

Rosely van de Vooren

Dokters van de Wereld

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn druk met de ontwikkeling van een nieuwe website en hebben daar mooie nieuwe beelden bij nodig die voldoen aan onze beeldvormingsrichtlijnen. Wij willen de mensen in hun kracht zetten.

Wat hebben we nodig?

  • Wij willen onze hulpverlening mooi in beeld brengen om te laten zien wat wij doen voor mensen in kwetsbare posities.
  • Wij hebben 3 zorgprogramma's in Nederland waar we graag dit mooie nieuwe beeld voor willen laten maken.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: in overleg, in Amsterdam hebben we locaties, maar we hebben ook een locatie in Den Haag, Arnhem en Nijmegen.
  • Het zou tof zijn als je op meerdere locaties kan shooten, maar geen must.
  • Datum in overleg met jou.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
Dokters van de Wereld
Dokters van de Wereld

De missie van Dokters van de Wereld.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Dokters van de Wereld helpt buitengesloten mensen hun recht op zorg te claimen. We strijden voor een universele toegang tot zorg door middel van actievoering, pleitbezorging en waar nodig innovatieve zorgprogramma’s en medische hulp.

Lees meer

Professionals over Dokters van de Wereld

Laura
De samenwerking met Dokters van de Wereld was zeer positief. Ik heb met veel plezier aan dit project gewerkt. De regelmatige berichtjes om even te checken hoe het met me ging en of ik nog iets nodig had, hebben gemaakt dat ik me gemotiveerd en ondersteund voelde. Ik kan het iedereen aanraden :)
Rebecca
Fijne samenwerking met Dokters van de Wereld. Het was flexibel in te plannen, gezamenlijk hebben we aan het resultaat gewerkt en er was volop enthousiasme wat het erg leuk maakte om aan dit project te werken.
Vincent
Er was interesse in het onderwerp, enthousiasme om iets te leren en ik kreeg het gevoel dat ik iets van mijn kennis over heb kunnen dragen.
Pascale
We hadden een goede ontmoeting waar vanuit mijn kant de uitdaging lag om de pijnpunten in kaart te brengen en hiervoor een gepast oplossing te bedenken. Ik heb een enthousiaste reactie ontvangen op de oplevering van het project en ook nog prettige feedback ontvangen waar ik in de toekomst zeker iets mee kan! Kortom, een leuke organisatie die rechtdoorzee is.
Erik
De samenwerking was prima en ik heb aangegeven beschikbaar te blijven voor andere technische vragen.