f352dafb-9d10-4f4b-b5bd-30a2f905a9d1 (2)

Sterkte teksten voor website

Organisatie in het kort

Wereldwijd zijn er miljoenen mensen die niet naar de dokter kunnen. Wij helpen deze mensen in meer dan 70 landen, waaronder in Nederland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Mensenrechten
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw schrijf talent kunnen wij echt mooie verhalen op onze website zetten die mensen raken. Daarmee kunnen we de toegang tot gezondheidszorg blijven vergroten!

Rosely van de Vooren

Rosely van de Vooren

Dokters van de Wereld

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij stoeien al een tijdje met de teksten die op onze huidige website staan en zien nu kans in het proces van de nieuwe website om deze te verbeteren en echt mooie verhalen te vertellen. Maar dit kunnen wij niet zonder jouw hulp!

Wat hebben we nodig?

  • Flexibele copywriting ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor bij onze nieuwe website
  • Voor onze nieuwe website willen wij mooie pagina's over onze hulpverlening in verschillende thema's uitlichten.
  • Veel van de bestaande teksten mogen op de schop en kunnen veel beter verteld worden, zoals wie wij zijn en wat ons verhaal is.
  • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Copywriter of communicatie-specialist die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende teksten voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld campagnes.

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • Een teamlid dat betrokken is en inhoudelijk weet wat er in de teksten moet terugkomen.
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Contentstrategie.
Dokters van de Wereld
Dokters van de Wereld

De missie van Dokters van de Wereld.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Dokters van de Wereld helpt buitengesloten mensen hun recht op zorg te claimen. We strijden voor een universele toegang tot zorg door middel van actievoering, pleitbezorging en waar nodig innovatieve zorgprogramma’s en medische hulp.

Lees meer

Professionals over Dokters van de Wereld

Laura
De samenwerking met Dokters van de Wereld was zeer positief. Ik heb met veel plezier aan dit project gewerkt. De regelmatige berichtjes om even te checken hoe het met me ging en of ik nog iets nodig had, hebben gemaakt dat ik me gemotiveerd en ondersteund voelde. Ik kan het iedereen aanraden :)
Rebecca
Fijne samenwerking met Dokters van de Wereld. Het was flexibel in te plannen, gezamenlijk hebben we aan het resultaat gewerkt en er was volop enthousiasme wat het erg leuk maakte om aan dit project te werken.
Vincent
Er was interesse in het onderwerp, enthousiasme om iets te leren en ik kreeg het gevoel dat ik iets van mijn kennis over heb kunnen dragen.
Pascale
We hadden een goede ontmoeting waar vanuit mijn kant de uitdaging lag om de pijnpunten in kaart te brengen en hiervoor een gepast oplossing te bedenken. Ik heb een enthousiaste reactie ontvangen op de oplevering van het project en ook nog prettige feedback ontvangen waar ik in de toekomst zeker iets mee kan! Kortom, een leuke organisatie die rechtdoorzee is.
Erik
De samenwerking was prima en ik heb aangegeven beschikbaar te blijven voor andere technische vragen.