907efeec-2fc1-4e6c-a8ce-469d789d9328

Professionele Nieuwsbrief template

Organisatie in het kort

Doingoood laat mensen kennis maken met Afrika door verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk, stages en reizen aan te bieden. Daarmee dragen we bij aan lokale partnerprojecten en zorgen we voor betere leefomstandigheden in Afrika.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp
💛 Educatie
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met het versturen van de nieuwsbrief willen wij mensen onze liefde voor Afrika laten ervaren. Tijd voor een nieuwe template die daar helemaal mee past. Help je mee?

Marieke de Bruijn

Marieke de Bruijn

Doingoood Experience

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij missen de creatieve expertise om een verfrissende template te ontwikkelen die past bij onze huisstijl en die onze liefde en passie voor Afrika uitstraalt. Wij zoeken daarom een creatieve, enthousiaste professional die een template voor onze nieuwsbrief kan maken.

Wat hebben we nodig?

  • Een nieuwsbrief template voor onze organisatie, binnen onze huisstijl.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een designer die een nieuwsbrief template kan maken binnen de huisstijl van de organisatie, waarin professionele nieuwsbrieven zelf samengesteld kunnen worden.

🎨 Grafisch Design
📧 Email Marketing
🖼 Canva / Design tool

Wat hebben we al?

  • Huisstijl (met elementen als logo, huisstijl en lettertypes).
  • Globale contentrichtlijnen.
  • Wij werken met Laposta, maar het is wel mogelijk om vanuit daar templates te uploaden.
Doingoood Experience
Doingoood Experience

De missie van Doingoood Experience.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Rijen

Doingoood Experience & Foundation laat reizigers op een verantwoorde en duurzame manier kennis maken met Malawi, Kenia en Oeganda, middels vrijwilligerswerk, stages en reizen. Het is daarbij onze missie om een concrete bijdrage te leveren aan de sociaal-maatschappelijke doelstellingen van onze partners in Afrika. De partnerprojecten zijn gericht op onderwijs, gezondheids- en special needs zorg, community projecten en algemene problematiek zoals tienermoeders. Wij willen onze passie voor Afrika graag delen en onze reizigers een inspirerende ervaring in Afrika bieden die kan leiden tot blijvende betrokkenheid. Samen zorgen we voor een verbetering van de leefomstandigheden van mensen in Afrika. In onze werkwijze en processen staan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid centraal.

Lees meer

Professionals over Doingoood Experience

Maartje
Marieke is een heel fijn persoon om mee te communiceren. Ze neemt de tijd om mij te leren kennen en haar wensen voor het project uit te spreken. Ze heeft duidelijk voor ogen wat ze wilt en reageert snel. De samenwerking is heel prettig verlopen en ik sta er zeker voor open om in de toekomst weer met ze samen te werken!
Lydia
Ik vond het heel erg plezierig om samen te werken met Doingoood Experience! Het contact was zeer aangenaam en ik kreeg zowel in tijd als creativiteit veel vrijheid.
Yohannes
Het was een fijne samenwerking met een duidelijke opdracht! Een leuk project om voor te werken en zeker een aanrader voor anderen die een steentje bij willen dragen aan deze inspirerende organisatie.
Catalien
Erg leuk initiatief. De medewerkers hebben altijd een goed humeur en werken keihard aan de gestelde deadlines. Heel aanstekelijk!
Hans
Wat een motivatie en wat een passie! Het was een genoegen om met Marieke samen te werken. Bereid om te luisteren en stappen te zetten en tegelijk met een kritische blik en een duidelijk doel voor ogen.
Kyra
Marieke en Saran stonden open voor alle hulp. Een onwijs mooie organisatie waar ik met veel plezier aan heb mogen bijdragen!