9dbf7bb2-ccd1-48ba-8783-c413a8878162

Copywriting webteksten

Organisatie in het kort

Tijdens het Delft Fringe Festival krijgen 50 nieuwe, jonge makers de kans om zich te presenteren aan een landelijk publiek in Delft.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

We geven jonge makers de kans om vlieguren te maken binnen een professionele setting en zich verder te ontwikkelen. Een online festival is de enige optie om hen dit te kunnen blijven bieden in 2021.

Roel Beeftink-Funcken

Roel Beeftink-Funcken

Delft Fringe Festival

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Het festival wordt dit jaar vanwege de coronamaatregelen een online editie. Daarom is het noodzakelijk dat de website up-to-date is. Hiervoor willen we nieuwe teksten voor de webpagina's maken die gevuld verhalen rondom de jonge makers die wij een platform en springplank bieden. We willen makers die op het festival gestaan hebben door de jaren heen hun verhaal laten vertellen over hun ervaringen met het festival en hoe het nu met ze gaat.

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • Korte interviews met de jonge makers die op het festival spelen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

✍️ Copywriting
🔎 SEO

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).
Delft Fringe Festival
Delft Fringe Festival

De missie van Delft Fringe Festival.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Delft

Delft Fringe Festival organiseert een jaarlijks podiumkunstenfestival en aanvullende jaarprogrammering om jonge makers en publiek bij elkaar te brengen op onverwachte locaties, door de stad Delft als podium te gebruiken. Delft Fringe Festival ondersteunt jonge makers bij hun professionele ontwikkeling, biedt bestaand én nieuw theaterpubliek een unieke culturele ervaring én draagt bij aan het culturele klimaat in Delft.

Lees meer