ce8ddd22-f3b8-4cbd-ae3c-4d7689ccd235

Video’s voor ledenwervingscampagne

Organisatie in het kort

De Oogvereniging is de patiënten- en belangenorganisatie voor alle mensen met een oogaandoening in Nederland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Mensenrechten
💛 Welzijn

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw vakmanschap maken we mensen enthousiast om lid te worden van de Oogvereniging. Zo versterken we de positie van de Oogvereniging in de belangenbehartiging.

Astrid Pieterse

Astrid Pieterse

De Oogvereniging

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Als patiënten- en belangenorganisatie komen we graag op voor zoveel mogelijk mensen van onze achterban. Hoe meer mensen lid zijn van de Oogvereniging, hoe sterker we staan in de lobby. Daarom willen we een ledenwervingscampagne starten. Leden kunnen vaak zelf goed vertellen waarom ze lid zijn geworden, en dit willen we vastleggen in een video!

Wat hebben we nodig?

  • 4 -5 video opnames op het kantoor van de Oogvereniging te Utrecht.
  • Een video-edit van elk van deze 4-5 video’s, teruggebracht naar max. 1,5 minuut per stuk, met een titel slide, naam van de geïnterviewd in beeld tijdens de video, ondertiteling en een afsluitende slide.
  • Een video edit van deze beelden, teruggebracht naar max. 3 minuten, en bevatten een titel slide, naam van de geïnterviewde in beeld tijdens video, ondertiteling en een afsluitende slide.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

📹 Video opname
🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie waar we de video kunnen schieten, afhankelijk van de leden die meedoen.
  • Datum is nader overeen te komen. We zijn namelijk nog druk met het rekruteren van leden voor deze video's (max. 6 stuks)
De Oogvereniging
De Oogvereniging

De missie van De Oogvereniging.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

De Oogvereniging maakt mensen met een oogaandoening zichtbaar. Dat doen wij om ervoor te zorgen dat ze de beste oogzorg krijgen en helemaal mee kunnen doen in de maatschappij.

Lees meer

Professionals over De Oogvereniging

Nadie
Het was een fijne samenwerking met de Oogvereniging en Astrid. Fijne meetings, heldere afspraken gemaakt en zichtbaar betrokken en enthousiast over de Oogvereniging. Een aanrader! :)
Alfred
Leuk gesprek, duidelijke briefing, helemaal prima.
Marloes
Het was een hele fijne samenwerking met de Oogvereniging omdat het een hele professionele club is die weet waar ze voor gaan en staan, maar ook fijn in communicatie en zeer constructieve feedback waardoor we goed de vaart in het project hebben gehouden.