290922Rd Oogvereniging Low 001 2048X1366

Fotoshoot mensen met een oogaandoening

Organisatie in het kort

De Oogvereniging is de patiënten- en belangenorganisatie voor alle mensen met een oogaandoening in Nederland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Mensenrechten
💛 Welzijn

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Ben jij die ervaren fotograaf/foto editor die ons gaat helpen om mensen met een oogaandoening zichtbaar te maken? Help zo mee aan een sociaal rechtvaardige maatschappij.

Astrid Pieterse

Astrid Pieterse

De Oogvereniging

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

De Oogvereniging maakt zichtbaar! Dat is onze nieuwe slogan die we gaan gebruiken in onze 1e campagne dit jaar. Ons doel is dat mensen met een oogaandoening vanzelfsprekend mee kunnen doen in de maatschappij. Jouw foto's gaan ons helpen om dat waar te maken!

Wat hebben we nodig?

  • Fotografie van mensen (max. 6) met een oogaandoening op locatie (zorglocatie (arts, ziekenhuis, opticien), bushalte, cafe/buurthuis).
  • Het bewerken van de beelden: het beeld moet veranderen in visus van de persoon op de foto (bv. beeld wordt wazig en beperkt gezichtsveld) & toevoegen van voice-over en titel bij beeld.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van mensen met een oogaandoening. Daarnaast de foto's nabewerken zodat deze bruikbaar zijn voor onze campagne. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • Locatie: Churchillaan 11, Utrecht.
  • Datum: vrijdag 3 februari ’s middags
  • Foto's gaan gebruikt worden voor online campagne.
De Oogvereniging
De Oogvereniging

De missie van De Oogvereniging.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

De Oogvereniging maakt mensen met een oogaandoening zichtbaar. Dat doen wij om ervoor te zorgen dat ze de beste oogzorg krijgen en helemaal mee kunnen doen in de maatschappij.

Lees meer

Professionals over De Oogvereniging

Nadie
Het was een fijne samenwerking met de Oogvereniging en Astrid. Fijne meetings, heldere afspraken gemaakt en zichtbaar betrokken en enthousiast over de Oogvereniging. Een aanrader! :)
Alfred
Leuk gesprek, duidelijke briefing, helemaal prima.
Marloes
Het was een hele fijne samenwerking met de Oogvereniging omdat het een hele professionele club is die weet waar ze voor gaan en staan, maar ook fijn in communicatie en zeer constructieve feedback waardoor we goed de vaart in het project hebben gehouden.