5e7536f6-13e4-4eed-b7de-447c0efbfefd

Video

Organisatie in het kort

Pleegzorg is niet altijd makkelijk. De NVP helpt pleeggezinnen om zo goed mogelijk voor een pleegkind te zorgen en dit vol te houden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Deel jij jouw expertise over het maken van video's in een workshop, zodat de redactie met jouw tips en tricks zelf aan e slag kan om video's te maken? Zo kunnen we ons magazine nog veelzijdiger maken!

Tijs Hardenbol

Tijs Hardenbol

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Ons online magazine BIJ ONS verschijnt drie keer per jaar en bestaat uit geschreven artikelen. Dit willen we aanvullen met video's. Deze video's willen we ook gebruiken voor de promotie van het magazine en de inhoud, bijvoorbeeld op social media. Om redactieleden in staat te stellen zelf met deze video's aan de slag te gaan, zoeken we iemand die ons hier in een workshop mee op weg kan helpen.We hebben een enthousiaste groep vrijwilligers die graag tips en tricks krijgt om met het maken van video's aan de slag te gaan!

Een korte handleiding met tips en tricks om video's te maken binnen de kaders van het bedachte concept.

Wat hebben we nodig?

  • Meedenken over een concept voor video's die de geschreven artikelen in ons online magazine aanvullen en die bruikbaar zijn voor promotie.
  • Een workshop voor de vrijwilligersredactie van het magazine waarin zij handvatten krijgen om zelf video's te maken voor ons online magazine.
  • Een korte handleiding met tips en tricks om video's te maken binnen de kaders van het bedachte concept.
  • We hebben een enthousiaste groep vrijwilligers die graag tips en tricks krijgt om met het maken van video's aan de slag te gaan!

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

📹 Video opname
🎬 Editen

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Datum voor de video / workshop is in overleg vast te stellen.
  • Een locatie voor de videoworkshop is beschikbaar in Utrecht.
  • We hebben een globaal idee voor een concept voor de video's die we zouden willen maken.
De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen
De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

De missie van De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen.

👪Kind en gezin
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

De NVP helpt pleeggezinnen om zo goed mogelijk voor een pleegkind te zorgen en dit vol te houden - want dat is niet altijd makkelijk. Zo kunnen kinderen die (tijdelijk) niet meer bij hun eigen ouders kunnen wonen een fijne plek krijgen in een pleeggezin.

Lees meer

Professionals over De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

Tim
Het was fijn samenwerken met de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen. Ze hadden de vraag heel helder geformuleerd en voorafgaand aan onze afspraak voldoende achtergrondinformatie gegeven. Het zijn aardige en bevlogen mensen en ik vond het een heel prettig gesprek.
Melissa
De samenwerking met De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen verliep soepel. De communicatie was duidelijk en snel. Daarnaast laten ze merken dat ze je werk waarderen en ook echt met het advies aan de slag willen.
Erwin
Erg prettige samenwerking met een fijn en enthousiast team