Vitolda Klein Zxsdbx Af9y Unsplash

Call: User Experience Designer

Organisatie in het kort

Pleegzorg is niet altijd makkelijk. De NVP helpt pleeggezinnen om zo goed mogelijk voor een pleegkind te zorgen en dit vol te houden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

1 uur call

🚀

We kunnen direct starten

De call

De vraag

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat vragen aan onze helpdesk vaker via het contactformulier binnenkomen in plaats van telefonisch? Dit helpt om vragen beter en sneller te kunnen beantwoorden.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

👩‍💻 UX

Extra achtergrondinformatie

De helpdesk van de NVP beantwoordt vragen over pleegzorg en geeft (juridisch) advies. De collega's van de helpdesk kunnen vragen beter beantwoorden als ze alvast bepaalde informatie hebben bij de vragen die binnenkomen. Die informatie wordt uitgevraagd in een contactformulier dat te vinden is via www.denvp.nl/helpdesk. Maar het merendeel van de vragen komt telefonisch binnen bij onze backoffice. Daardoor moet er eerst teruggebeld worden voordat gestart kan worden met het beantwoorden van de vraag of het advies. Wij kunnen effectiever werken en nog meer mensen helpen als vragen binnenkomen via het contactformulier. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat daar gebruik van wordt gemaakt, zonder een drempel op te werpen om contact op te nemen met de helpdesk?

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen
De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

De missie van De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen.

👪Kind en gezin
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

De NVP helpt pleeggezinnen om zo goed mogelijk voor een pleegkind te zorgen en dit vol te houden - want dat is niet altijd makkelijk. Zo kunnen kinderen die (tijdelijk) niet meer bij hun eigen ouders kunnen wonen een fijne plek krijgen in een pleeggezin.

Lees meer

Professionals over De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

Tim 👐 Call: Advies over podcast

Tim
Het was fijn samenwerken met de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen. Ze hadden de vraag heel helder geformuleerd en voorafgaand aan onze afspraak voldoende achtergrondinformatie gegeven. Het zijn aardige en bevlogen mensen en ik vond het een heel prettig gesprek.

Melissa 👐 Call: User Experience Designer

Melissa
De samenwerking met De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen verliep soepel. De communicatie was duidelijk en snel. Daarnaast laten ze merken dat ze je werk waarderen en ook echt met het advies aan de slag willen.

Erwin 👐 Campagne concept jongeren event

Erwin
Erg prettige samenwerking met een fijn en enthousiast team