7db384d7-97a6-4b46-8338-63610039fd47

Call: Advies over podcast

Organisatie in het kort

Pleegzorg is niet altijd makkelijk. De NVP helpt pleeggezinnen om zo goed mogelijk voor een pleegkind te zorgen en dit vol te houden.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kind en gezin

Project details

⏱️

1 uur call

🚀

Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

De call

De vraag

Ik zou graag informatie en advies krijgen over het publiceren en distribueren van podcasts zodat deze podcasts de juiste doelgroep bereiken.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🧭 Communicatie strategie
📢 Campagnes
🌎 Social Media

Extra achtergrondinformatie

De podcasts worden in april opgeleverd. Vervolgens moeten ze gepubliceerd worden en via de website, social media en nieuwsbrief onder de aandacht gebracht worden. Informatie over platformen voor distributie, het aanmaken van een feed en embedden op de juiste plaatsen zou ons verder helpen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen
De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

De missie van De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen.

👪Kind en gezin
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

De NVP helpt pleeggezinnen om zo goed mogelijk voor een pleegkind te zorgen en dit vol te houden - want dat is niet altijd makkelijk. Zo kunnen kinderen die (tijdelijk) niet meer bij hun eigen ouders kunnen wonen een fijne plek krijgen in een pleeggezin.

Lees meer

Professionals over De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen

Tim 👐 Call: Advies over podcast

Tim
Het was fijn samenwerken met de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen. Ze hadden de vraag heel helder geformuleerd en voorafgaand aan onze afspraak voldoende achtergrondinformatie gegeven. Het zijn aardige en bevlogen mensen en ik vond het een heel prettig gesprek.

Melissa 👐 Call: User Experience Designer

Melissa
De samenwerking met De Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen verliep soepel. De communicatie was duidelijk en snel. Daarnaast laten ze merken dat ze je werk waarderen en ook echt met het advies aan de slag willen.

Erwin 👐 Campagne concept jongeren event

Erwin
Erg prettige samenwerking met een fijn en enthousiast team