cb372061-5315-4937-866c-b0ca8e00517d

Project management ondersteuning

Organisatie in het kort

De Nederlandse Influenza Stichting wil de vaccinatie tegen griep bevorderen, met name in risicogroepen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie
💛 Welzijn

Project details

⏱️

16-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met jouw ondersteuning kunnen we de uitrol van ons project een succes maken, waardoor we de zorg verbeteren en het belang van vaccinaties vergroten.

Ted van Essen

Ted van Essen

De Nederlandse Influenza Stichting

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Met de afname van vertrouwen in autoriteiten en experts, is er een toenemend belang dat mensen uit de risicogroepen een goed afgewogen advies van hun vertrouwde zorgverleners krijgen over de griepprik en andere vaccinaties. Daarom is het van belang dat de zorgverlener goed op de hoogte is van de meest relevante feiten over de betreffende ziekte en het nut en de bijwerkingen van vaccinaties. De huidige opleidingen voor zorgverleners bevatten weinig specifieke elementen over infectie ziekten, zoals influenza, en vaccins.

We starten daarom een educatie project voor zorgprofessionals, die we met input van verpleegkundigen gaan ontwikkelen. Dit bevat een online training met modules en een webinar, gebaseerd op de “Information and Communication Guide on microbes” van ESNO. We hebben jouw ondersteunende hulp nodig om dit project een succes te maken en alles in goede banen te leiden bij de ontwikkeling van de training.

Wat hebben we nodig?

 • Flexibele ondersteuning bij het project dat ik ga starten.
 • Uitvoerend hulp bij o.a.:
 • Mailcontact met de deelnemende verpleegkundigen, deelnemers 'porren' om hun bijdrage te sturen.
 • Organiseren van 2 fysieke bijeenkomsten om het project en de voortgang te bespreken, inclusief ruimte bespreken etc.
 • Ondersteuning van de ontwikkeling van een onderwijsmodule over vaccinaties, op basis van het vertaalde en bewerkte document
 • Ondersteunen bij het promoten van het project bij verpleegkundigen organisaties.
 • In overleg: hulp bij het opmaken van de presentatie die we zullen gebruiken.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een projectmanager die ons uitvoerend kan helpen bij een project of initiatief dat wij gaan starten. Kennis binnen: projectondersteuning, contacten leggen, takenlijstjes verwerken en opstellen, planning beheren etc.

🗺 Project Management
🔖 Uitzoeken en regelen

Wat hebben we al?

 • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser).
 • Plan met zaken als: strategie, doel, planning & acties.
 • De vertaling van een Engelse richtlijn voor verpleegkundigen is vrijwel klaar. Deze zal worden besproken met een groep verpleegkundigen, die door de beroepsvereniging V&VN worden geworven. In een tweetal sessies met tussendoor email rondes zullen we de tekst aan de Nederlandse situatie aanpassen.
 • Tweede fase is om op basis van dat document te komen tot een onderwijsmodule voor bijscholing van verpleegkundigen
De Nederlandse Influenza Stichting
De Nederlandse Influenza Stichting

De missie van De Nederlandse Influenza Stichting.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌳 Impact scale-up fase
📍Amersfoort

De NIS streeft ernaar om bij te dragen aan de preventie en reductie van griep geassocieerde ziekte. Wij zorgen ervoor dat wetenschappelijke aanbevelingen over de griepprik, via (social) media grootst wordt gedeeld en dat stakeholders, risicogroepen en onderzoekers worden betrokken.

Lees meer

Professionals over De Nederlandse Influenza Stichting

Wandana
.
Rob
Voor mij was dit een ideale match: een opdrachtgever die écht openstaat voor je inbreng, 'netjes huiswerk maakt', down to earth is, goed benaderbaar en bovendien is het heel leuk om met ze samen te werken. Fijn dat ik de stichting verder heb kunnen helpen!
Jannie
Ik heb met heel veel plezier met de Nederlandse Influenza Stichting samen gewerkt omdat Ted en Bram hele gedreven en enthousiaste mensen zijn. Ze dragen het onderwerp van vaccineren voor volwassenen een warm hart toe en gaan er echt voor. Als ik ze vroeg iets voor te bereiden voor de volgende sessie, dan hadden ze dat altijd netjes gedaan. En ze zijn stipt en punctueel n hun afspraken.
Pieter
Fijne samenwerking, heldere afspraken, prettige persoonlijkheden.
dylan
goede communicatie
Paul
Ted staat open voor ideeen en reageert snel