dff950cb-2332-4055-86a6-fe328d60775a

Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

De Nederlandse Influenza Stichting wil de vaccinatie tegen griep bevorderen, met name in risicogroepen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie
💛 Welzijn

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

We denken dat als de herkenbaarheid beter wordt, de doelstelling (verhoging vaccinatiegraad van doelgroepen) beter bereikt wordt. Gezondere mensen op aarde dus :)!

Ted van Essen

Ted van Essen

De Nederlandse Influenza Stichting

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Bij de heroprichting van onze stichting hebben we het oude logo uit de jaren 90 overgenomen. Daarnaast zijn er websites (beterzondergriep.nl en influenzastichting.nl) met bijbehorende Facebookpagina's, waarbij de stijlen wisselen. Ook onze activiteiten zoals de webinar voor zorgverleners en de Nationale Griepprikdag zijn slecht herkenbaar als NIS. We willen naar buiten toe herkenbaarder worden, door ons bestaande logo verfrissen en te integreren in een nieuwe huisstijl. Heb jij de creatieve geest om samen met ons een herkenbare huisstijl te ontwerpen?

Wat hebben we nodig?

  • Het verfrissen van ons bestaande logo, dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.
  • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.
  • Aansluitende huisstijl-materialen: visitekaartje, envelop, briefpapier en omslagfoto voor social media.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een grafisch designer die een logo en huisstijl kan ontwerpen die goed aansluiten bij de missie, visie en waarden van een organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

🎨 Grafisch Design
🎨 Logo & Huisstijl

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Voorbeelden van logo’s en huisstijlen die we mooi vinden.
  • Oude huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Jaarverslagen van 2019-2021; zien er niet uit.
De Nederlandse Influenza Stichting
De Nederlandse Influenza Stichting

De missie van De Nederlandse Influenza Stichting.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌳 Impact scale-up fase
📍Amersfoort

De NIS streeft ernaar om bij te dragen aan de preventie en reductie van griep geassocieerde ziekte. Wij zorgen ervoor dat wetenschappelijke aanbevelingen over de griepprik, via (social) media grootst wordt gedeeld en dat stakeholders, risicogroepen en onderzoekers worden betrokken.

Lees meer

Professionals over De Nederlandse Influenza Stichting

Wandana
.
Rob
Voor mij was dit een ideale match: een opdrachtgever die écht openstaat voor je inbreng, 'netjes huiswerk maakt', down to earth is, goed benaderbaar en bovendien is het heel leuk om met ze samen te werken. Fijn dat ik de stichting verder heb kunnen helpen!
Jannie
Ik heb met heel veel plezier met de Nederlandse Influenza Stichting samen gewerkt omdat Ted en Bram hele gedreven en enthousiaste mensen zijn. Ze dragen het onderwerp van vaccineren voor volwassenen een warm hart toe en gaan er echt voor. Als ik ze vroeg iets voor te bereiden voor de volgende sessie, dan hadden ze dat altijd netjes gedaan. En ze zijn stipt en punctueel n hun afspraken.
Pieter
Fijne samenwerking, heldere afspraken, prettige persoonlijkheden.
dylan
goede communicatie
Paul
Ted staat open voor ideeen en reageert snel